IPOTEZĂ ŞOC / România pierde POSTUL de comisar european pentru transporturi în favoarea Ungariei?

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Preşedintele Comisiei Europena, Ursula von der Leyen, ar putea să facă rocada între portofoliul de comisar european atribuit României cu cel al Ungariei, potrivit presei locale de limbă maghiară.

Informația a fost furnizată de un europarlamentar european maghiar. Ungaria, conform acestui europarlamentar, ar putea primi postul de comisar pentru Transporturi, în locul celui pentru politica de extindere. Condidatul Budapestei ar putea primi, astfel, un portofoliu mai puțin sensibil, mai remarcă unii analişti.

Citeşte şi: AFLĂ dacă te califici la un IQ peste medie! Care e MAREA greşeală din desen?

La începutul acestei săptămâni, comisia JURI a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi şi pe cea a lui László Trócsányi pentru postul de comisar european pentru vecinătate şi politică de extindere.

Surse politice susţin că ROVANEI PLUMB i s-au purtat sâmbetele de la Bucureşti, că preşedintele Klaus Iohannis nu ar fi străin de acţiunile de sabotare a candidaturii Rovanei Plumb, respinsă de comisia JURI pentru un împrumut de 800.000 de lei. În Comisia Europeană nu se depun declaraţii de avere şi de interese. Candidata României a prezentat europarlamentarilor modul cum retrocedează banii prin două apartamente, la schimb.

László Trócsányi a fost „executat” politic pentru că s-a opus primirii imigranţilor de către Ungaria şi a promovat, pe vremea când era ministrul justiţiei, legea anti-Soros.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Denise Rifai a găsit cheia anticipatelor
Vedeta postului Realitatea TV, Denise Rifai, a găsit cheia alegerilor anticipate, atât de mult dorite ...