ALERTĂ / Telefonul lui Birchall trimite mesaje trăsnite

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Ana Birchall este un animal politic pufos, dar ranchiunos. Aşa s-ar putea crede citind mesajele trimise de pe telefonul ei mobil. E o fire educată, îndelung şcolită pentru a preda lecţii de justiţie la babuini, e o doamnă, în cel mai pur detaliu, ce toamna mea.

Din eternitatea poziţiei pe unde trece gloria lumii, telefonul său scoate pintenii de la ciocate la orice jurnalist care n-a iscălit rapoarte la ambasade. Un şoricel amuşinat mişeleşte în camera de chat a telefonului jigneşte ca la capra podului., folosind formula de adresare directă, ca pe şaretă. Clar nu e Birchall, emiţătorul. Femeia de moravuri judiciare ştie că formula de adresare, în limba română, este la persoana a treia singular. Se predă la orice curs de diplomaţie, fie el în regim securizat, fie la particuler.

Orice ministru are un purtător de cuvânt, aşa cum orice poştaş un telefon mobil.

Dar de aici să laşi telefonul pe masă şi orice aşchiuţă să trimită sms-uri de pe numărul ministrului justiţiei cu injurii e prilej de convocare a CSAT.

Citeşte şi: De ce nu trece Moţiunea de cenzură?

Codul bunelor maniere şi regulile de conduită ministerială spun că nu te bagi în ce nu ai mandat. Şi ministra nu se bagă. Dar cine i-a violat telefonul?

Mâine, poimâine se trezeşte preşedintele sau umbra sa din pădure înjurat de pe telefonul ministresei. Pot face infarct de supărare sau să mai creadă că liftele au dat lovitură de stat.

Mai sunt unii perverşi care susţin că Ana Birchall face parte din ciuma roşie. Nimic mai greşit. Nimic mai fals şi mai ofensator. Ea e însuşi tămăduirea, înălţarea şi glasnostul bastoanelor şi cătuşelor vânturate. O piesă de colecţie din ce-a mai rămas de la Slujirea pură.

De urgenţă trebuie luat telefonul ministerial şi dus la analize. Dacă femeia de serviciu din minister a vrut să-i facă doamnei Birchall o festă? Ba mai mult să o compromită? Trebuie convocat urgent CSAT-ul, ce toamna mea!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Procurorii Savu şi Negulescu, cercetaţi penal pentr “blana din pădure”
Procurorii Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), de care se tem toţi magistraţii statului ...