Adrian Zuckerman, AMBASADOR SUA: „România nu este complet eliberată”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

„România nu este complet eliberată. Sper că ce a început acum 30 de ani să se completeze în viitorul apropiat”, a afirmat Adrian Zuckerman, noul ambasador al SUA, prezent la Timişoara pentru a pune o placă omagială pentru martirii oraşului din partea lui Donald Trump, preşedintele SUA.

Placa din bronz cu mesajul preşedintelui SUA a fost aşezată pe clădirea Garnizoanei din Piaţa Libertăţii din Timişoara, care va adăposti viitorul Muzeu al Revoluţiei.

Citeşte şi: De ce Revoluția română a început la Timișoara? Răspunsul lui Emil Constantinescu

„Această placă este dedicată spre eternă amintire locuitorilor eroici ai Timişoarei şi martirilor care au pierit în urmă cu treizeci de ani luptând pentru libertate, democraţie şi drepturile omului în Decembrie 1989. Dumnezeu să le binecuvânteze memoria! Dumnezeu să binecuvânteze poporul roman! Donald J. Trump Preşedintele Statelor Unite ale Americii”, stă gravat pe placa memorială a preşedintelui Statelor Unite.

“Este straniu să avem discuţii de chestiuni ca 5G cu chinezii comunişti”

Noul ambasador a fost extrem de colocvial cu ziariştii şi cu cei prezenţi la eveniment. Fiind născut şi crescut în România, a spus domnia sa, nu şi-a închipuit atunci că în cele din urmă comunismul va cădea şi nici nu şi-a imaginat că va pleca pentru a se întoarce în calitatea de ambasador al SUA la Bucureşti.

„E fantastic. România a făcut lucruri pe care nu puteam să mi le imaginez. Din păcate,sunt multe alte lucruri de făcut. Sunt o mulţime de influenţe maligne din păcate, care vin de la vecinii din nord, din păcate sunt influenţe de la chinezii comunişti. Şi acum, la 30 de ani de când au căzut comuniştii, este straniu să avem discuţii de chestiuni ca 5G cu chinezii comunişti. Îmi pare rău că se întâmplă aşa ceva. Trebuie să mergem înainte şi trebuie tot timpul să ţinem minte cum s-a câştigat. Se fac paşi importanţi în fiecare zi (…) România nu este complet eliberată. Sper că ce a început acum 30 de ani să se completeze în viitorul apropiat”, a precizat Zuckerman.

La ceremonia de dezvelire au participat şi IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, primarul Nicolae Robu, preşedintele executiv al Camerei de Comert Timiş, Florica Chiriţă, mai mulţi parlamentari de Timiş, dar şi revoluţionari.

 

 

 

 

 

Loading...

One Comment

  1. Are dreotate Zukerman!

    Romania se va considera complet eliberata doar atunci cand in mod egal va putea sa discute si sa negocieze atat cu amerianii capitalisti cat si cu chinezii comunisti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Iohannis face anunţul mult aşteptat: George MAIOR vine acasă de la Washington
Preşedintele Klaus Iohannis a recunoscut, în cadrul unei reuniuni informale cu jurnaliştii că la începutul ...