Gelu Voican Voiculescu şi-a căutat-o cu lumânarea. A fost bătut la TROIŢA DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre organizatorii loviturii de stat din Decembrie 1989, a ţinut neapărat să fie prezent la comemorarea eroilor din Piaţa Universităţii, venind inopinant la Troiţă. Fostul vice prim-ministru al regimului Iliescu a fost huiduit de urmaşii eroilor, prezenți în centrul Capitalei. Ei au strigat: „Ne-aţi omorât copiii, tu cu Iliescu”, „Criminalule!, „Cum au tupeul să vii aici?”.

La revoluţia din 1989, Gelu Voican Voiculescu a apărut în studioul 5 al Televiziunii Române în seara de 22 decembrie în calitate de bodyguard al lui Ion Iliescu. Conform surselor din dosarul Revoluţiei el fiind cel care la procesul soţilor Nicolae Ceauşescu era preocupat de condamnarea la moarte a dictatorilor.

Gelu Voican Voiculescu a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, în dosarul Revoluției, cazul aflându-se pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). El este acuzat de infracţiuni contra umanităţii.

Citeşte şi: Lege COSMA – USR: trasul pe nări se pedepseşte mai aspru. De ce Barna e roşu la nas?

Victimele Revoluţiei şi urmaşii eroilor martiri susţin că prin diversiunea organizată de Sergiu Nicolaescu şi Gelu Voican Voiculescu au murit mai mulţi bucureşteni după plecarea de pe CC a lui Nicolae Ceauşescu decât înainte.

Voiculescu este şeful unei nerecunoscute Instiuţii a Revoluţiei Române. Recent, a anulat un concert, pentru care avea alocaţi 100.000 de euro de la buget, în urma protestelor adevăraţilor revoluţionari. Evenimentul a fost anulat.

Fostul vicepremier, lovit cu un baros în cap, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Victima are 77 de ani. Agresorul nu a fost prins încă de Poliţie.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Klaus Iohannis a scris un referat “De ce e întuneric noaptea”
Pe vremea când era profesor de fizică la Şcoala generală nr. 2  Agnita, Klaus Iohannis ...