Pensia la 70 de ani / Viorica Dăncilă le pune la punct pe orfelinele din guvern

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Violeta Alexandru şi Raluca Turcan au ieşit public să susţină că trebuie cresută vârsta de pensionare la 70 de ani, atât la bărbaţi cât şi la femei.

Viorica Dăncilă a dat o replică tăioasă

„Declarațiile Ralucăi Turcan și ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, privind creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani sunt pur și simplu aberante, în condițiile în care speranța de viață în România este de 75 de ani. Guvernul își mai arată o dată uriașul dispreț pe care îl poartă vârstnicilor și pensionarilor, cărora insistă să le refuze dreptul la o viață liniștită și la pensia pentru care au cotizat în timpul anilor de muncă.

Citeşte şi: Dezvăluire/ Cum l-a tocmit Orban pe Ponta să muncească pe moşia liberală

Doamna ministru, nu puteți forța oamenii să muncească până la 70 de ani doar ca să nu mai fie nevoie să le plătiți pensiile! Pensia este un drept, nu o pomană, doamna ministru. Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească și că nu vă pasă câtuși de puțin de oameni!”, a scris Dăncilă pe Facebook.

La presiunea Comisiei Europene se încearcă mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani. Speranţa de viaţă nu e aceeaşi în România şi în ţările puternice din UE.

Actualul ministru al muncii, Violeta Alexandru a întârziat virarea banilor de pensii şi a alocaţiilor pentru copii, pe motiv de neînţelegere a sistemului de lucru al  ministerului.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ipoteza lui Trudeau: “Iranienii au doborât avionul ucrainean cu o rachetă”
Avionul ucrainean care s-a prăbușit în Iran, ucigând toate cele 176 de persoane de la ...