De ce a fost arestat Mircea Beuran?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

DNA cere arestarea pentru 30 de zile a profesorului Beuran, poreclit doctorul politicienilor, pe motiv că în anul 2018 ar fi pretins şi luat în Spitalul Florească suma de 10.000 de Euro pentru a facilita, din poziţia de preşedintele Senatului UMF Bucureşti a unui post de asistent.
Într-o intervenţie pe facebook, Victor Ciutacu a răbufinit: „Nu știu cum stați voi cu memoria, dar eu am mai jucat în filmul ăsta penibil cu baronii spitalelor care sug sângele sângele sănătos al poporului bolnav. Și am obosit să explic proștilor care aplaudă bucuroși ca focile dresate că taman ei au cel mai mult de suferit”, a scris Ciutacu.
A postat pe pagina de twitter, o explicaţie a lui Mircea Beuran. El s-a opus ca rezidenţii să poată lucra şi în spitalele private, iar acest lucru ar fi deranjat. Plus că se opune privatizării sistemului medical.

Adrian Năstase, fostul preşedinte al PSD, dar şi pacient al lui Mircea Beuran, a notat pe blogul său:”Perdelele de fum” au mai fost folosite de guvernele de dreapta, în România, pentru a deturna discuţiile de la chestiuni delicate, economice sau sociale ale guvernării. Ne aducem aminte de felul in care au fost utilizate „cătuşele”, tele-justiţia în regimul Băsescu. Ca „martor”, pot vorbi mult despre asta…
“În al doilea mandat Iohannis (cu guvernul „său), se revine la vechea strategie. După o scurtă etapă de luptă impotriva criminalitătii, se revine la anti-coruptie. Tipetele, în stradă, ale unui Ungureanu anunţau lucrul ăsta iar reţinerea doctorului Beuran o confirmă. „Perdeaua de fum” trebuie să acopere „privatizarea” sănătătii, ordonanţele de urgentă date, în vrac, „noaptea, ca hoţii”, circul numirii guvernelor destinate să cadă, „clasarea” caselor lui Iohannis,” a mai spus Adrian Năstase.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Serviciile secrete germane nu au pus-o pe Ursula von der Leyen “sub ascultare”
Actualul preşedinte al CE, Ursula von der Leyen, fost ministru al Apărării și actualul președinte ...