Sorina Pintea, pusă în libertate. E sub control judiciar

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Victorie uriaşă a avocaţilor Sorinei Pintea, Curtea de Apel Bucureşti a judecat, vineri, contestaţia depusă de fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea faţă de decizia de arestare preventivă. Instanţa a decis ca fostul ministru să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Avocatul ei a declarat că Pintea a cerut revocarea arestării pentru a se interna în spital, nu pentru a merge acasă „oricât de mult şi-ar dori asta”.

Citeşte şi: SORINA PINTEA se plânge Avocatul Poporului: “nu mi se respectă nici confidenţialitatea discuţiilor cu apărătorul”

„Am cerut revocarea arestării fără alte măsuri, iar în subsidiar luarea măsurii controlului judiciar care să îi permită să meargă să se interneze direct în spital.

Solicitarea ei nu e de a se duce acasă, ci de a se interna pentru a fi tratată de medici fără a-i fi frică de repercusiuni, fără să fie tratată sub presiune.

Analizele medicale de la Sfânta Maria au fost prezentate întâi cadrelor de poliţie şi apoi ei, ceea ce este inadmisbil”, a spus avocatul.

Poliţia română nu a mai dus-o cu cătuşe ca zilele trecute la Policlinica MAI.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Doar Codrin Ştefănescu din PSD nu s-a lepădat de SORINA PINTEA
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, consideră că unii dintre liderii PSD dau dovadă ...