SECTOR 4 / Consilierii USR-PLUS și PNL fac “perversiuni cu bursele” în fața elevilor

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Sectorul 4 a consemnat o situație fără precedent. În Consiliul local, majoritatea USR-PNL-PLUS a propus o serie de amendamente privind mărirea burselor pentru elevi. Culmea, după numărarea voturilor, propunerile au fost respinse. Un consilier demască pe pagina sa de facebook ipocrizia majorității.  Iată ce spune Cosmin Bărbălău, liderul consilierilor PSD Sectorul 4, într-o postare pe Facebook.

„Ipocrizia partidelor de dreapta din Consiliul Local al Sectorului 4 a depășit astăzi cote alarmante! Cu toate că în sala de ședinte se aflau reprezentanți ai elevilor și mai ales că amendamentele de majorare a burselor școlare fuseseră depuse, culmea, tocmai de consilierii USR-PLUS și PNL, când a venit vremea votului, aceștia s-au ascuns în cabină și au votat ÎMPOTRIVA copiilor!

CITEȘTE ȘI: Corporatistul Dan Enache a fost ales președinte al USR-PLUS Diaspora

Doar 12 voturi „pentru” au adunat amendamentele, în condițiile în care dreapta are în consiliu majoritatea de 14 consilieri locali,  (e drept, unul dintre ei nu a considerat important subiectul burselor și a plecat de la ședință).  Cele 12 voturi au venit din partea noastră, a grupului PSD-PMP. Dacă voiau să mărească bursele, având majoritate, nu puteau întâmpina probleme, nu-i așa?”, scrie Bărbălău.

 

Acesta continuă și încearcă să găsească și o explicație pentru care USR-PLUS și PNL ar fi recurs la un asemenea gest, de a-și trânti propriul proiect.

„De ce au ales această mișcare mârșavă de imagine? Pentru că pentru ei, fariseii, copiii nu contează! Au propus măriri, au votat cu cinism împotrivă, pentru ca la final, să dea vina pe PSD!  Nu, dragi copii! PSD v-a susținut drepturile! USR-PLUS și PNL vi le-au călcat în picioare, folosindu-vă cu viclenie în scop politic! Ei v-au furat dreptul de a avea burse decente! Ei v-au manipulat și v-au montat împotriva primăriei. Dovada că încă de la început au premeditat acest lucru și că nicio secundă nu au avut de gând să voteze majorarea burselor: imediat ce ședința s-a încheiat, pe holurile primăriei, copiii care participaseră la ședinta de consiliu au scos din rucsace pancarte cu inscripții de genul: „Nota 4 Primăriei Sectorului 4 la categoria BURSE”. Așadar, totul bine pregătit, totul aranjat, ca la carte! Mai crede cineva în coincidențe?”, a încheiat liderul consilierilor locali social-democrați.

Ieri fotomodel, azi ministru / Andrei Baciu conduce ministerul sănătății

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
INCHIZIȚIA MAGISTRAȚILOR / “Îmi cer iertare că am citit mai mult de zece cărţi și că am învăţat să scriu”, zice Adriana Stoicescu, acuzată de UM-urile justițiare
Două asociații reprezentând procurori și judecători îi solicită demisia de onoare lui Lucian Netejoru de ...