Știe și Cîțu? / Clanul Duduianu a pătruns în conducerea PNL Sector 4

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Verișorul lui Emi Pian, Silviu Mototolea, a ajuns în conducerea PNL sector 4, după alegerile care au avut loc zilele acestea.

Deputatul Pavel Popescu, omul susținut de Florin Cîțu, nu a ajuns singur la conducerea PNL sector 4, ci la pachet cu reprezentanții clanului Duduianu, spun sursele din partid.

Premierul Florin Cîțu i-ar fi făcut acestuia chiar o serie de propuneri privind o serie de avantaje financiare de pe urma unor proiecte de investiții în construcții de săli de sport, prin intermediul CNC.

I s-a oferit, conform surselor, postul de director al Sălii Polivalente.

În mod evident, premierul va nega orice legătură între el sau echipa sa cu periculoșii interlopi din familia Duduianu.

Silviu Mototolea, apropiat al temutului clan Pian-Duduianu, este nepotul primarului din Valea Dragului (Giurgiu), Marin Mototolea, reținut, nu demult, de procurorii DNA într-un dosar cunoscut ca „Mită la Permise Giurgiu”.

Potrivit presei, Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorit cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian. Între timp, Silviu Mototolea a intrat în politică, susținut de unchiul Marin Mototolea, care a scăpat de un mandat de arest preventive, din motive medicale, iar la începutul anului 2020 era numit membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia.

citește și: Clotilde Armand, desființată în 10 puncte de fostul purtător de cuvânt al USR Ilfov

De numele aceluiași Silviu Mototolea este legat și un scandal privind asigurarea hranei pentru asistații de la DGASPC Giurgiu, în luna februarie a anului trecut, organele de control constatând grave deficiențe în activitatea firmei ce asigura cateringul pentru DGASPC Giurgiu și impunând închiderea activității acesteia, susține Antena 3.

Firma respectivă i-ar fi aparținut aceluiași Silviu Mototolea, favorizat de baronul de Giurgiu Niculae Bădălău și finul său, Marian Mina, la acea vreme, președinte al Consiliului Județean Giurgiu, în subordinea căruia funcționează DGASPC.

„Convins fiind că fiecare problemă își găsește rezolvare prin muncă și determinare”(!) Silviu Mototolea a candidat la funcția de prim-vicepreședinte PNL Sector 4, susținut de Pavel Popescu și de Florin Cîțu.

La câteva zile de la alegeri, unul dintre verii lui Mototolea, Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, a fost reținut într-un dosar de şantaj şi furt. Concret, Elvis Pian, ruda prin alianță a lui Mototolea, ar fi fost implicat în furtul unui autoturism, iar apoi l-ar fi contactat pe proprietar şi i-a promis că, în schimbul unor sume de bani, îi va convinge pe hoţi să îi înapoieze maşina.

PNL Sector 4 este controlat astfel și de clanul Duduianu. Florin Cîțu va deconta această colaborare, susțin cei prezenți în preajmă.

Foto: Silviu Mototolea

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Înaintea Clujului lui Boc, o comună va avea stație de metrou
Comuna Berceni va fi prima entitate administrativă, în afară de București, care va avea metrou. ...