PSD ar susține pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale

Marius Ghilezan ACTUALITATE ANALIZE POLITIC

În cele două partide de coaliție, PSD și PNL, se discută tot mai încins o colaborare electorală pentru alegerile din 2024. Adică, să se susțină reciproc în cele patru scrutinuri. Nu se știe dacă alianța va fi pecetluită la tribunal.

Prin cele două formațiuni s-ar agrea o formulă de 1/3. Adică, la un consilier liberal, trei social-democrați. Soluția nu e convenabilă însă primarilor PSD care au PNL în opoziție, cum e situația la Primăria Sectorului 4, unde proporția e și mai mare.

PSD ar fi dispus să îl susţină pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, cu condiţia ca Marcel Ciolacu să conducă Guvernul, susţin atât surse din PSD, cât şi din PNL.

Ciolacu e dispus

Marcel Ciolacu încearcă în ședința de azi să convingă liderii PSD să accepte formula de alianță, care ar da cu siguranță președintele și noua echipă de guvernare.

Totuşi, în şedinţa de astăzi, liderii social-democraţi vor căuta noi soluţii ca să îi convingă pe liberali să accepte ideea de candidaţi comuni măcar la alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

O astfel de înţelegere le convine celor de la PSD pentru că la alegerile locale au cei mai mulţi primari cu şanse de a fi realeşi.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL nu trebuie să facă o alianță electorală cu PSD
În ultimele zile, liderii PNL și PSD s-au pronunțat în moduri diferite cu privire la ...