Nicolae Ciucă a urmărit filmul “Urzeala tronurilor din PNL Timiș” chiar la Timișoara

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Președintele PNL Nicolae Ciucă s-a deplasat la Timișoara după tentativa de puci împotriva conducerii județene a partidului.  El s-a aflat vineri la Timișoara. A participat la o ședință cu ușile închise, în sala de multifuncțională a  Consiliului Județean Timiș. În fața sa, echipa lui Alin Nica a fost reconfirmată de liderii locali.  La urechile lui Ciucă au ajuns nu doar probleme din filiala Timiș a PNL, ci și zvonuri și discuții, astfel că a dorit să tranșeze situația. Nu știm dacă a aflat că pe Pirtea – deputatul sforar -e din neamul Pîrțea, din Beiuș, așa cum mama sa recunoaște la lume. Cine e Nikolaj Coster-Waldau, urmăriți filmul!

„Am avut o ședință de lucru la filiala Timiș și am discutat atât situația politică cu toate aspectele legate de problemele ridicate la nivelul primarilor vizavi de conducerea filialei. Am creat cadrul prin care să discutăm cât se poate de deschis, democratic și să spunem lucrurilor pe nume. Au fost analizate, la nivelul fiecărui participant la această ședință de lucru, domnul președinte de filială (n.r. – Alin Nica) și secretarul general (n.r. – Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare) au prezentat răspunsurile în conformitate cu viziunea dumnealor de a conduce în continuare filiala Timiș. În final, am concluzionat cu toții că actuala conducere își exercită prerogativele și își asumă un plan de măsuri, astfel încât toate problemele care au fost ridicate de către primarii Partidului Național Liberal să poată fi soluționate, atât pe componenta de lucru politic, cât și pe partea administrativă pentru că discutat consistent și pe ceea ce înseamnă modul în care se derulează implementarea proiectelor pe care fiecare dintre edili le au, atât pe fonduri europene cât și pe fonduri de la bugetul de stat,” a declarat, vineri, la Timișoara, liderul liberal Nicolae Ciucă.

Acesta a mai precizat că Alin Nica rămâne președintele filialei Timiș, acest aspect fiind supus la vot în cadrul ședinței.

„A fost supusă la vot situația ca atare și votul a fost cât se poate de favorabil actualei conduceri, ca atare conducerea își vede în continuare de treabă, așa mi se pare democratic, așa este corect”, a mai afirmat Ciucă.

Urzeala e ticluită demult la București

Întrebat cum va fii gestionată relația cu membri filialei care sunt contra conducerii, Ciucă a răspuns că rămâne în sarcina PNL Timiș să rezolve aceste probleme, „care nu sunt grave.”

La nivel central, Alin Nica a fost contestat de către tabăra lui Nicolae Robu. După ce liderul județean l-a propus candidat la noile alegeri locale din anul 2024, fostul primar a început să-l sape, prin cunoscutul coțcar Alin Popovici.
De urzeli nu este străin nici deputatul Marilen Pirtea (Pârțea, în certificatul de naștere n.a.), actualul rector al Universității Timișoara.

Fostul primar a avut imprudența de a mărturisi planul de răsturnare a conducerii liber alese unor apropiați ai secretarului general al PNL, Lucian Bode.

Urzeala tronurilor din PNL Timiș urmărea crearea unei alianțe între Alfred Simonis, actualul președinte al Camerei Deputaților, liderul PSD din județ și Nicolae Robu pentru a conduce împreună județul, în cazul în care reușeau să convingă separat alegătorii.

Alin Nica și Dănuț Groza (secretarul general al PNL Timiș) trebuiau răsturnați de la putere. Urzeala e demult ticluită la București, prin birourile parlamentare și pe la guvern.

Nicolae Ciucă s-a luminat. Poate a înțeles blatul tortului acru a unei alianțe contrafirii dintre PNL și PSD la Timișoara

Alfred Simonis, noul pupil al lui Marcel Ciolacu, se teme să candideze fără combinații politice. A încercat o apropiere de Dominic Fritz, dar Sorin Grindeanu, politicianul care l-a făcut  din șef de bar director la Aeroport și mai apoi președintele Camerei Deputaților, i-a tras preșul înțelegerii oculte, dând de pereți cu primarul userist. “Alfred trebuie să dea piept cu electoratul,” se spune la vârful PSD.

Marea greșeală a lui Alin Nica e că l-a propus prea repede pe Nicolae Robu candidat al PNL la primăria Timișoarei, fără a stabili un pact politic de colaborare și de distribuire a rolurilor. Ocupat mai mult cu administrația și cu lipsa de ajutor din partea guvernului, liderul liberal al județului n-a înțeles ițele urzelilor. Nicolae Ciucă a văzut la fața locului noua ediție a Urzelii tronurilor din PNL.

Au trecut aproape trei luni de la nominalizarea candidatului PNL, iar acesta nu s-a prezentat cu nicio strategie electorală, doar cu văicăreli „Muică, ce tare am fost!”

PNL Timișoara e în criză gravă de curajoși, în stare să dea piept cu userismul de topogan. Păi, dacă fiul lui tata e președinte, atunci bunica poate avea pretenții de ușier al Sfântului Petru.

Singurul opozant de calibru al lui Dominic Fritz e omul de afaceri Dan Dinu, de care fostul primar liberal și-a bătut joc, dar nu vrea să intre-n luptă că n-are încredere în forța armatei electorale liberale, cu oșteni mult prea șpilcuiți, pentru a se lua la trântă cu adversarii.

Dominic Fritz rămâne primar. Tridentul a luat o pauză până la noi ordine pe unitate

În actualul tablou electoral, Dominic Fritz rămâne primar și după 2024 pentru că nu are un contracandidat de anvergură. Povestea asta cu întoarcerea în trecut e un scenariu prost, looser mode, cum ar spune alegătorul progresist.

Timișoara are nevoie de un proiect serios de dezvoltare locală, nu de coțcării puse la cale de tridentul Robu – Pîrțea – Popovici, având factor protectiv în cotloanele coaliției.

Precis că Nicolae Ciucă a plecat mai luminat de la proiecția de patru ore a filmului de groază din PNL Timiș și nu mai apleacă urechile la vorbele mieroase ale foștilor lideri ai rețelei pariziene de șuți, care acum cântă: „noi suntem statul,” cunoscătorii știu despre ce vine vorbirea.

Drama Timișoarei e că se bea prea multă cafă și niciun proiect nu se închide la toți nasturii. Au obosit oamenii cu inițiativă? Prea multe temple și prea puține viziuni. Deh, viziunea vizuinei.

 

DNA îl anchetează pe Florin Cîțu pentru cele 10,7 de milioane de doze de vaccin

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: Marcel Ciolacu e un partener temporar al PNL
Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a explicat într-un interviu pentru Hotnews, că Marcel Ciolacu e ...