Reacțiile internauților, după urmărirea filmului “21 de rubini”/ “O producție insipidă, vândută pe post de House of Cards”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

După difuzarea filmului “21 de rubini” pe postul Realitatea Plus, internauții au scris nu tocmai elogios. Dar să urmărim ultimele postări pe facebook:

“Nu mă miră când văd reacții în tabăra suveranistă contra filmului „21 de rubini.”

Filmul nu este unul „suveranist” ci eliberator. Așa cum este creștin tocmai cel care denunță corupția Bisericii. Filmul spune că nu există soluții, că nu există „mântuire ca neam” ci doar asumarea individuală a crucii tale.

Or asta nu poate să placă sărmanilor cu duhul care visează la căpitani, simioni, târzii, șoșoace, târnoveni… Ei cred că mai e ceva de salvat în afara sufletelor.

La fel, cum ar putea să placă filmul idolatrilor care au orgasm doar că au pupat mâna unui episcop și care, asemenea mamei din film (scena este genială!) apără „Sfânta Biserică” chiar și atunci când pun banii de șpagă în plicul cu…pomelnic.

Filmul este onest. Și de asta doare. (Bogdan Alexandru Duca)

„Film – kovescultist”

“Despre poveste… pot spune doar ca e una puternică romanțată. Excesiv chiar!

Realitatea românească e mult mai neagră decât încearcă să o surprindă regizorul.

Mult, mult mai neagră… și asta doar din ce știu eu, și eu nu cuprind nici pe departe amploarea tenebrelor societății românești.

“VIAȚA BATE FILMUL” este singura mea concluzie (intermediară).

Post script:

Luluța președinte!

În loc să stăm 3 ore în fața ecranului, mai bine ni se spunea de la început, în trei secunde.

Până în ultimele minute, aș fi spus ca e un film procurorcultist… nu, e doar Kovescultist.” (Dan Chitic)

“Am încercat să mă uit la “21 de rubini.” Am renunțat. Cică, zice Cristoiu, nu e propagandă antiamericană. Ha, ha! În primele secvențe, personajul care reprezintă SUA, în vizită la București, este interpretat de ceea ce a mai rămas din Mickey Rourke, după ce boxul l-a transformat într-un fel de Elephant Man, ceva diform. Îmbrăcat ca un proxenet din Bronx… Strategica alegere în distribuție! Păcat că popa regizor nu l-a prins pe Nosferatu’! Totul este ca o caricatură proastă făcută de un român care disprețuieste America și iubește Rusia criminală.” (Vlad Macri)

“Marele film interzis „21 de rubini” mi se pare atât de tâmpit de parcă e făcut la Hollywood.” (Valentin Gros)

cumpără:  Manual de campanie electorală cu elemente de New Media

“21 de rubini, un film stupid, adică prost, atât.” (Roxana Iordache)

“21 de rubini …o producție insipidă, proastă, scremută și ineptă, vândută pe post de House of Cards. Departe de așa ceva …o pierdere de vreme.” (Voicu Ienci)

„21 de rubini” – o porcărie de film, cu elucubrațiile lui Dorel Vișan și încercarea de a reda o Românie batjocorita de un „aventurier” american. (Dumitru Gherdan)

Nicușor Dan refuză o dezbatere electorală cu Sebastian Burduja

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adrian Veştea: PNL Braşov mizează pe tineri la aceste alegeri locale
Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, afirmă ...