Rareș Bogdan este categoric: PNL îl susține doar pe Nicolae Ciucă la prezidențiale

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a transmis ieri un mesaj hotărât către partenerii de coaliție și către electoratul liberal că “singurul candidat pe care liberalii îl susţin este Nicolae Ciucă. ”Noi credem în şansa domnului general Ciucă,” a subliniat el, adăugând că liderul PNL va fi ”un preşedinte extrem de echilibrat şi extrem de necesar pentru Europa, pentru România.” Rareş Bogdan a menţionat că alegerile prezidenţiale vor fi pe 15 şi 29 septembrie, aşa cum s-a stabilit în coaliţie, nu în decembrie, cum a apărut pe surse.

”Contextul actual în care se află România, în momentul ăsta, îl favorizează pe Nicolae Ciucă ca şi candidat. Domnul Bolojan şi domnul Boc nu şi-au exprimat niciodată nici măcar dorinţa de a intra în sondajele de opinie, din contră, ne-au solicitat să nu îi testăm, dacă am avea astfel de intenţii,” a declarat Rareş Bogdan la Digi 24, întrebat despre candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Prim-vicepreşedintele PNL a repetat încă o dată mesajul, pentru a fi clar: “PNL îl va susține doar pe Ciucă, la alegerile prezidențiale.”

Adrian Veştea: PNL Braşov mizează pe tineri la aceste alegeri locale

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriela Firea: Peste 3000 de copii n-au prins loc în grădinițele de stat, în anul trecut
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut cu regret azi dimineață, când a ...