Dominic Fritz, pe urmele lui Clotilde Armand / Curtea de Conturi a descoperit că a dat sporuri necuvenite apropiaților săi din Primăria Timișoara

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Curtea de Conturi a descoperit nereguli financiare la Primăria Timișoarei. La fel ca și colega din USR, Clotilde Armand, care s-a premiat pe sine pentru munca depusă într-un proiect cu bani europeni, plată considerată ilegală, Dominic Fritz și-a plătit principalii apropiați din Unitatea Administrativă cu sporuri necuvenite.

Un Raport al Curții de Conturi îi impută primarului Dominic Fritz faptul că a acordat 339.475 de lei șefilor din primărie fără respectarea legii.

Primăria Timișoara a pierdut mai multe fonduri europene din cauza nerespectării termenelor privind execuția asumată în cadrul proiectelor, dar cu toate acestea, apropiații primarului au primit sporuri foarte mari. Raportul de audit Curții de Conturi consemnează clar ilegalitățile comise și îl obligă pe Fritz să intre în legalitate, respectiv să recupereze sumele acordate illegal, scrie Ziua de vest.

Gabriela Firea îl bate pe Nicușor Dan în sectorul 1

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tratament revoluționar al bolii Parkinson: implantarea în creier a milioane de celule crescute în laborator
Cercetătorii marilor universități din lume caută soluții medicale de tratament la boala Parkinson, de mai ...