Partidul România Puternică propune referendum pentru donația bateriei Patriot

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Partidul România Puternică solicită Președintelui României să emită, în regim de maximă urgență, un Decret pentru organizarea unui referendum național la prima dată posibilă legal, privind donarea unui sistem de rachetă Patriot către Ucraina.

„În contextul actual de securitate și în lumina evoluțiilor recente de pe scena internațională, considerăm că decizia privind donarea unui astfel de sistem strategic nu poate fi arbitrară, ci trebuie să revină direct și exclusiv poporului român. Sistemul de rachetă Patriot este un element esențial în apărarea anti-aeriană a României, iar o eventuală donație (către orice ar fi vorba) trebuie tratată cu maximă seriozitate și prudență.

Partidul România Puternică dorește să sublinieze că nu agreează sub nici o formă, slăbirea capacității de apărare a României. De aceea, insistăm pentru consultarea directa a cetățenilor prin intermediul unui referendum, pentru a asigura că orice decizie reflectă voința poporului român și nu pune în pericol securitatea națională.

Facem apel la Președintele României să trateze această solicitare cu celeritatea și gravitatea cuvenite, având în vedere implicațiile semnificative ale acestei decizii atât pentru România, cât și pentru situația de securitate din regiune.

Prin acest referendum, dorim să garantăm că toate vocile sunt auzite și că orice acțiune în domeniul apărării naționale este luată cu responsabilitate maximă și în deplin acord cu principiile și valorile statului român,” se spune într-un comunicat de partidul România Puternică transmis redacției.

Explicația noii plafonări dorite de PSD la reparațiile pe RCA: ora de manoperă în service-uri a crescut cu aproape 40%

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Evgheni Mihailov: Vučić și Orbán sunt posibile viitoare ținte ale serviciilor secrete ucrainiene
Politologul și expertul în conflicte interetnice, Evgeni Mihailov, a sugerat într-o conversație cu Svobodnaia Presa ...