Împreună pentru Oradea: Planurile ambițioase ale administrației PNL pentru următorul mandat

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Primăria Oradea își propune să continue dezvoltarea orașului printr-o serie de proiecte ambițioase menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor și să atragă noi investiții.

În următorul mandat, planurile echipei PNL se concentrează în principal pe educație, sănătate, infrastructură și regenerare urbană. Ne dorim să facem din Oradea un oraș de referință în România și în Europa de Est, un loc unde locuitorii să se bucure de facilități moderne și de un mediu urban prietenos și sustenabil.

Educație și infrastructură școlară

Investiția în educație este una dintre prioritățile noastre principale. În următorul mandat, ne propunem să reabilităm zeci de școli, grădinițe și creșe din Oradea. Pentru a asigura un mediu propice învățării și dezvoltării copiilor noștri, vom dota toate sălile de clasă cu mobilier nou și echipamente de ultimă generație, inclusiv IT.

Tot pentru a răspunde nevoilor crescânde privind infrastructura de educație, vom construi o nouă școală modernă în cartierul Nufărul

Aceasta va oferi condiții excelente de studiu și activități extracurriculare. Noua instituție va fi dotată cu laboratoare, sală de sport și spații verzi, după cele mai ridicate standarde de calitate.

Sănătate

Sănătatea publică este vitală pentru bunăstarea comunității. Vom construi un nou spital de boli infecțioase, pe strada Vlădeasa (foto jos), echipat cu aparatură de ultimă generație și dotări necesare pentru tratamentul eficient al pacienților.

Acest proiect va contribui la creșterea capacității sistemului medical din Oradea și la îmbunătățirea serviciilor de sănătate oferite tuturor locuitorilor. În prezent construim o policlinică nouă, ambulator integrat, la Spitalul Județean. De asemenea, pentru a îmbunătăți accesul pacienților și al personalului medical la Spitalul Județean, construim deja o parcare modernă, cu mai multe etaje. Aceasta va rezolva problema locurilor de parcare insuficiente și va facilita accesul rapid la servicii medicale de calitate.

Sport, spații verzi și recreere

Sportul joacă un rol crucial în viața comunității, promovând un stil de viață sănătos și coeziunea socială. Vom construi un nou stadion cu o capacitate de 17.000 de locuri, care să găzduiască meciurile mult îndrăgitei echipe de fotbal FC Bihor Oradea.

Sperăm ca noul stadion să devină un simbol al mândriei locale și să contribuie la revigorarea celui mai iubit sport, se spune într-un comunicat al PNL.

Cum pierde Primăria Capitalei 35.000 de euro lunar, pe mâna lui Nicușor Dan

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Robu este hărțuit de gherila fritzistă
Candidatul PNL la Primăria Timișoarei, Nicolae Robu, se plânge, că atât în precampanie, cât și ...