Panouri noi de informare pentru tramvaie

Valentin Borcea ACTUALITATE

Proiect pilot implementat în premieră de Primăria Capitalei: mai multe stații de tramvai din București au fost dotate cu panouri electronice de informare.

Călătorii care circulă pe ruta de tramvai Iancului-Pantelimon de la stația Piața Iancului la stația Granitul beneficiază de afișare în timp real și predictibilitate la sosirea tramvaielor în stații, începând cu data de 29.06.2018. Astfel, în cadrul acestui proiect pilot 13 stații – dus-întors – au fost dotate cu panouri de informare În plus, tramvaiele care circulă pe liniile 46 și 55 sunt dotate cu echipamente de monitorizare și GPS, astfel încât să fie coordonate cu panourile electronice de informare. Datorită acestui sistem, în stațiile de tramvai de pe acest tronson, călătorii vor regăsi date despre timpul în care un anumit tramvai va sosi în stație.

Informațiile afișate pe panourile de informare călători conțin data, luna, anul, ora, linia de tramvai, direcția în care se îndreaptă și timpul estimat pentru sosire în stație. Proiectul pilot face parte din strategia de dezvoltare a transportului public de călători. Pimăria anunță că în viitorul apropiat această rețea de informare călători se va implementa și în stațiile de tramvai de pe Bulevardul Olteniței, linia 41 și linia 21, Bucur Obor-Colentina.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bucureștenii pot cumpăra abonamente pentru parcări
Liber la cumpărat abonamente de parcare în București, după modificarea tarifelor de luna aceasta. Primăria ...