Laura Codruța Kövesi a fost invitată să se înscrie în USR

Alina Maria Bogdan Principal

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat marţi că a invitat-o pe fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, să se alăture formaţiunii, iar după un schimb de mesaje cu aceasta, ea a spus că apreciază suportul pe care i-l oferă USR şi se mai gândeşte la propunere. Barna a mai afirmat că fosta şefă DNA ar putea fi un candidat la alegerile prezidenţiale, informează News.ro.

Potrivit legii de organizare a Parchetului General, procurorii nu pot face parte dintr-un partid politic. În cazul în care se decide să facă pasul spre viața politică, fosta șefă a DNA trebuie să iasă din sistem.

Chestionat de mai mulți jurnaliști de unde avea numărul de telefon al doamnei Kövesi, liderul USR a refuzat să răspundă. Potrivit surselor newstandard.news, Ioana Ene Dogioiu, de la ziare.com, este omul de legătură dintre cei doi, ea fiind des văzută în grupul USR, unde are influență remarcabilă.

Tot ieri,Laura Codruța Kövesi a primit oferta și de la procurorul general de a-i fi consilier.

Potrivit surselor de la cel mai înalt nivel, Laura Codruța Kövesi va fi răsplătită cu un post într-o instituție internațională.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Laura Codruţa Kövesi va fi procuror la DIICOT Sibiu
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri că Laura Codruţa Kovesi ...