Ferrari, profit de 69.000 de euro pentru fiecare mașină vândută

Marius Ghilezan INTERNATIONAL Principal

Ferrari este, de departe, cea mai profitabilă companie auto din lume. În medie, din prețul unei mașini care poartă sigla Căluțului Cabrat, 69,000 de euro este profitul firmei. Asta în condițiile în care prețul unei mașini produse de marca italiană începe de la 200.000 euro.

La capătul celălalt al clasamentului sunt Jaguar și Land Rover, care obțin un câștig de doar 800 de euro pentru fiecare mașină vândută. Între aceste două extreme sunt cele trei mărci premium germane – Audi, Mercedes-Benz și BMW – cu un profit de 3,000 de euro mașină, cu un cost mediu al automobilele vândute între 33,000 și 38,000 de euro. Porsche reușește un profit de 19% la fiecare mașină vândută, adică 17,000 de euro la un preț mediu de 91.000 de euro.

Într-o categorie distinctă se regăsesc Tesla și Bentley, care pierd bani – 11,000 de euro, respectiv 17,000 de euro – la fiecare mașină pe care o vând. Dacă pentru marca britanică nu este o problemă atât de mare, deoarece este parte a grupului Volkswagen, pentru producătorul american de mașini electrice, pierderile sunt grave.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ANSVSA publică cele 530 de procesele verbale ale reuniunilor din țară privind riscurile pestei porcine
Mai mulți fermieri au acuzat conducerea Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) ...