Liderul USR, Dan Barna, susține că membri ai partidului său vor participa la mitingul diasporei doar pentru a strânge semnături pentru Inițiativa cetățenească

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, pentru Dc News, că partidul pe care îl conduce va participa la miting doar pentru a strânge semnături pentru campania „Fără penali’. 

Barna a spus că nu a invitat membrii USR să participe la protest decât în măsura în care vor strânge semnături, aceștia fiind îmbrăcați în celebrele tricouri albe inscripționate.

Liderul USR a declarat că va fi prezent la miting tot pentru această acțiune.

„Așa cum am participat și la Untold, și la alte evenimente vom participa și la acest miting să strângem semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice„. Voi participa și eu la acest miting alături de colegii mei și vom strânge semnături pentru ca și românii din diaspora să aibă ocazia să participe la această inițiativă”, a zis Dan Barna pentru DC News.

„Respectăm opiniile cetățenilor, dar venim pentru semnături”

La întrebarea dacă USR a lansat vreo invitație către membrii USR să susțină demersul diasporei prin a veni și manifesta la protest, Barna a declarat: „Strângem semnături. Este modalitatea noastră de a participa la acest protest. Respectăm opiniile cetățenilor, dar noi, ca partid suntem acolo doar să strângem semnături pentru „Fără penali în funcții publice”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
SUA, dispusă să militarizeze spațiul cosmic
Statele Unite nu ar spune nu la amplasarea de rachete interceptoare pe orbită, a anunțat ...