În timp ce Sebastian Burduja alerga după voturile diasporei, fiica sa se îneca în piscina bunicului

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Familia securistului Burduja, fost responsabil al banilor Departamentului de Informaţii Externe (DIE)  se visa o dinastie, scrie Patrick André de Hillerin în ultima ediţie a Academiei Caţavencu.

 Joann Ioana Maria Burduja, fiica de doar trei ani, a lui Sebastian Burduja şi a iubitei sale soţii, Holly, a murit înecată în piscina de la vila din Franţa a lui Marinel Burduja, tatăl, fost securist, ajuns mare bancher, după ce nu s-a aplicat lustraţia, scrie Patrick André de Hillerin, în articolul Securitatea calcă pe cadavre în drumul ei spre viitor.”

Fuga după voturile diasporei

Această nenorocire a fost ţinută în secret de familia celui care se doreşte noul Kennedy al politicii dâmboviţene.

Sebastian Burduja era ocupat cu strângerea de simpatizanţi din diasporă pentru partidul său Pact.   “Trupul neînsuflețit a fost transportat discret în țară, iar pe 4 august, fetița care ar fi trebuit să-și împlinească visurile în România a fost înmormântată la fel de discret în țara natală a tatălui ei,” mai spune jurnalistul Patrick André de Hillerin.

În data de 6 august, tânărul cu studii în străinătate şi-a reluat postările sponsorizate pe facebook. În 10 august a fost în Piaţa Victoriei, dar nu l-a remarcat nicio televiziune, spre disperarea acestuia.

Astăzi, Sebastian Burduja plânge de mila copiilor și a adulților agresați de Jandarmerie în Piața Victoriei pe 10 august. Fiți convinși că sunt lacrimi sincere, că omului chiar îi pasă, că suferă așa cum a suferit și pentru pierderea propriului copil. Și țineți minte acest suflet plin de compasiune, acest personaj perfect uman, pentru ziua în care va veni să vă ceară votul,” conchide Hillerin.

Sebastian Burduja a fondat Liga Studenților Români din Străinătate, (CAESAR). În 2016, a înființat PACT: Partidul Acțiunea Civică a Tinerilor şi se bazează pe nişa dată de voturile românilor din străinătate.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Salarii mai mari de 4300 de euro: 16.000 la privat, la stat 1.900
Prelucrând datele de la Ministerul Muncii, Monitorul social al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung evidenţiază într-o serie de ...