Primarul liberal al Timişoarei s-a pozat în Seychelles cu broasca gigant

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Primarul Nicolae Robu a plecat în vacanţă în Insulele Seychelles, considerate Paradisul Oceanului Indian, nu pentru a cerceta fenomenul El Niño, responsabil de reducerea arhipelagului de corali. Fiind acuzat că oraşul arată ca o mahala, din cauza gunoaielor nestrânse din oraş, şi a cheltuirii nechibzuite a bugetului local şi-a rezervat, împreună cu un apropiat din administraţia locală, o vacanţă neaccesibilă muritorului de rând.

“Vara asta are o influență interesantă asupra domnului Robu. Este discret, nu a spus nimănui unde merge, fotografiile de pe FB îl arată cam… solitar (deși nu este singur, ar fi absurd), doar una singură l-a trădat: cea cu broasca din Grădina Botanică din Seychelles (Victoria), unică în lume, într-o pădure exotică, situată exact în Insulele Seychelles, departe de lumea nebună de pe continentul bătrân, Europa”, scrie Lia Lucia Epure, în ziarul Ziua de vest.

Conform sursei menţionate, un bilet pentru o familie, la cele mai modeste hoteluri din arhipelagul Oceanului Indian costă cam 5.000 de Euro. “Salariul i s-a mărit, deci îşi permite,” conchide jurnalista.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viorica Dăncilă a primit la Palatul Victoria o delegaţie a Congresului SUA
Viorica Dăncilă a primit, marți, delegației Congresului SUA condusă de Devin Nunes, președintele Comitetului Permanent ...