Bătăuşul jandarmeriţei e angajat la firma care administrează Digi.tv

Mihai Popescu ACTUALITATE Principal

Daniel Dumitru, huliganul care a rupt-o în bătaie pe femeia-jandarm de la protestul din 10 august, este angajat la RCS&RDS, firmă care administrează DIGI.TV. Individul este primul dintre protestatarii arestați, după violențele de la mitingul Diasporei.

Mama celui arestat, care locuiește în Petrăchioaia, județul Ilfov, a dezvăluit la RTV, că fiul ei lucrează la DIGI, la societatea de cablu.

Arestat pentru 30 de zile, individul și-a recunoscut faptele și a spus că le regretă. După ce a bătut-o pe femeia-jandarm și i-a furat pistolul, Daniel Dumitru a tras două focuri cu arma pe un câmp, după care a ascuns-o, înainte de a fi prins de polițiști.

Potrivit avocatului, Daniel Dumitru,  se ocupa la RCS-RDS cu instalarea de fibră optică, este căsătorit, şi are un copil. Agresorul jandarmeriţei a mai avut în trecut probleme cu legea. Mai exact, pe când era minor, acesta a furat o maşina şi a intrat cu ea într-un stâlp. Totuşi, având în vedere vârsta pe care o avea atunci, Daniel Dumitru nu are cazier, după cum a declarat avocatul Iorga Marius Victor: “Orice faptă săvârşită în minorat nu poate fi considerată că fiind un antecedent penal sau stare de recidivă. A furat maşina fratelui său, a mers 200 de metri şi a lovit un stâlp. Problema nu a fost că a condus fără permis, ci că a lovit stâlpul care a căzut şi a blocat toată circulaţia. A dat o declaraţie şi a recunoscut”.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Europarlamentarul Ramona Mănescu recomandă companiilor româneşti să vândă gaz ţărilor vecine
Europarlamentarul popular Ramona Mănescu susţine că Legea Offshore din România e mult mai avantajoasă companiilor ...