Codrin Ştefănescu e de părere că Tudorel Toader a făcut deja o semi-evaluare a lui Augustin Lazăr

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, consideră că declarația ministrului Tudorel Toader din 28 august reprezintă deja o semi-evaluare a procurorului general Augustin Lazăr.

Azi, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat la sediul ministerului că evaluarea procurorului general Augustin Lazăr nu este o formă de presiune exercitată în legătură cu soluționarea dosarului protestului din 10 august sau a celui privind Revoluția.

În timpul conferintei de presă de la sediul ministerului, ministrul Tudorel Toader l-a acuzat pe Augustin Lazăr că a făcut declarații contradictorii referitoare la respectivele protocoale, pe care le-a trimis ministerului și CSM fără ca respectivele instituții să poate face ceva cu ele tocmai pentru faptul că erau secrete.

”Declarația de astăzi a ministrului este deja o semi-evaluare a domnului Lazăr, slujitorul lui Kovesi. Eu am spus-o și cred că la fel ca mine, foarte mulți români așteaptă evaluarea aceasta. Numărăm zilele până vor trece cele 30 pentru domnul Tudorel Toader să vină în spațiul public cu evaluarea. Eu am cerut de vreo 5 ori demisia procurorului general și mai mulți colegi din PSD au cerut-o. Dispariția lui Dumbravă și evaluarea lui Lazăr reprezintă un strop în plus de oxigen pentru democrația din România care începe să recâștige teren.”, a afirmat Codrin Ștefănescu la România TV.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Generalii Dumbravă şi Căpşună, trecuţi în rezervă de la SRI, dar avansaţi
Dumitru Dumbravă, generalul de brigadă din SRI cu doar o stea, a fost trecut în ...