Liviu Dragnea a răspuns atacurilor Gabrielei Firea, după ce Primarul General al Capitalei i-a cerut să facă un pas în spate

Mihai Popescu POLITIC Principal

”Eu am aflat despre acest zis conflict de la televizor, în săptămâna asta. Acestea sunt prostii. Eu nu pot să spionez pe nimeni, pentru că nu am cum. Sunt oameni serioși în ministerul de Interne, cum să spioneze cineva. Eu nu vreau să răspund acestor atacuri la persoana mea, dar pot să răspund la atacurile la adresa Guvernului. Nu pot să stau cu mâinile legate când se spune că Guvernul blochează proiectele Capitalei (…) Dacă toate nerealizările de la Primăria Capitalei sunt din cauza mea, cum se spune, accept și asta, dar nu sunt de acord să atace Guvernul. Lucrurile astea se puteau discuta în partid. Va fi o discuție serioasă în partid(…) Eu zic ca PSD să rămână la guvernare. Eu nu am oprit pe nimeni din partid să vorbească. A apărut o supărarea cu doamna Carmen Dan. Nu poți veni să ceri demisia unui ministru așa cu puține argumente(…) Protestele din Piața Victoriei au fost finanțate din exterior, iar jandarmii și-au făcut treaba.  Sper ca Firea să fie sinceră și neinformată. Eu am propus-o pe ea la conducerea Capitalei, deși foarte mulți susțineau că nu este o soluție bună. Nu regret că am susținut-o. Nu am purtat niciun fel de discuție cu privire la înlocuirea Gabrielei Firea cu Șerban Nicolae. Sunt zvonuri și se încearcă destabilizarea partidului. Din partea mea, nu riscă excluderea. Din partea CEX, nu știu, dar sper să nu ajungem aici. Oricum nu depinde de mine”, a spus liderul PSD.

„Liviu Dragnea mi-a dat în totalitate dreptate,” a fost replica Gabrielei Firea care a afirmat că ea susţine coaliţia de guvernare. Cu regret a mai spus primarul general că preşedintele vrea să continue să se sfătuiască cu un grup restrâns, nu vrea o conducere colegială. „Cu o privire uşor ruşinată a recunoscut că există o serie de grupuri de lucru care studiază tensiunea,” a mai spus ea.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LIDERUL ALDE EUROPA, ATAC DIRECT LA ANGELA MERKEL
Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, nu mai vrea ca partidul european care ...