Mihai Voicu susţine că liberalii au pierdut pentru o vreme electoratul urban, activ şi educat

Alina Maria Bogdan OPINIE POLITIC Principal

Într-o analiză la sânge a stării de fapt din PNL, fostul lider al PNL, Mihai Voicu, potrivit DC News, susţine că liberalii au pierdut mult din electoratul urban, active, educat.

Referendumul anunțat pentru modificarea Constituţiei de la 7 octombrie pare să îi dezavantajeze şi mai mult, conform liberalului.

Pierdut electorat urban, se aşteaptă provincia

“Am pierdut pentru multă vreme, dacă nu definitiv, sprijinul electoratului urban, activ și educat, adică al clasei de mijloc pe care avem pretenția că o reprezentăm. Aceștia se vor orienta către USR sau către Cioloș dacă acesta nu o va mai scălda.

Am dat la schimb acest sprijin contra iluziei că vom beneficia de suportul electoratului rural, al pensionarilor și al BOR”, susține Voicu.

Marea capcană, crede el, a fost cu votul primarului din primul tur. La sate, oamenii votează după cum dictează primarul.

În ciuda faptului că unii lideri au contacte cu BOR, conducerea Bisericii va merge mai mereu cu PSD “pentru că dă mai mulţi bani.”

„Am cam îmbulinat-o”

„Am putea să sperăm că am captat bunăvoința cultelor neoprotestante conservatoare, însă acesta sunt minoritare și, în plus, vor încerca să ne impună din ce in ce mai mult din agenda lor, interzicerea avortului fiind cert următorul pas. Asta se poate rezolva cu un lider care decide să le ignore pretențiile, așa cum au reușit în trecut doi președinți PNL, nu dau nume.

Nu în cele din urmă, marea pierdere este distanțarea radicală față de Klaus Iohannis și agenda europeană, reformatoare și liberală a acestuia. Dacă USR decide să îl sprijine pe președinte în 2019 am cam îmbulinat-o, deoarece mare parte din imensul capital de simpatie al lui Iohannis se va transfera către aceștia și nu către noi” a conchis Voicu.

 

 

Loading...

One Comment

  1. Foarte adevărat, ați pierdut o parte din electorat, in primul rand când v-ați unit cu PDL. După, au venit gafe după gafe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“MÂNA LUNGĂ” A LUI MAIOR/ Parchetul General a început urmărirea penală împotriva lui Teodor Meleşcanu
După ce l-a chemat în centrală pentru consultări pe George Maior, mulţi din Ministerul Afacerilor ...