Închisoarea unde sunt ținute Elena Udrea și Alina Bica, una dintre cele mai groaznice din lume

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal

Închisoarea Buen Pastor din Costa Rica, acolo unde sunt încarcerate Elena Udrea şi Alina Bica, apare într-un raport al Departamentului de Stat american ca fiind un loc fără condiţii elementare, în care se înregistrează violenţe între deţinute, iar spaţiul este de multă vreme depăşit.

„Supraaglomerarea, condiţiile igienice inadecvate, dificultăţile de a obţine acces la servicii medicale şi violenţele între deţinuţi rămân probleme grave în unele închisori din Costa Rica. Personalul de securitate şi cel administrativ nu sunt în parametri suficienţi pentru a asigura nevoile deţinuţilor”, arată raportul Departamentului de Stat.

Supraaglomerarea există în toate închisorile din Costa Rica, inclusiv în peniteciarul pentru femei Buen Pastor, situat la periferia oraşului capitalei, San Jose. Printre problemele menţionate în raportul elaborat de experţii de la Washington se numără detenţia arbitrară, precum şi acte de tortură şi tratamente degradante.

Elena Udrea îşi va petrece două luni în închisoarea El Buen Pastor din Costa Rica, ea fiind plasată în cameră cu Alina Bica şi cu încă o localnică ce a fost condamnată pentru fraudă, spune omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăieşte în acel stat. Cele două se află în aripa bună a închisorii.

„Acolo e exact ca în Narcos (serial despre viaţa traficanţilor de droguri, n.r) unde există o aripă mai bună în care au fost duse. Sunt cazate împreună cu o doamnă din San Jose, (condamnată, n.r.) tot pentru fraudă, al cărei soţ este bun prieten cu o prietenă de-a noastră. Acum sunt trei (în celulă, n.r.)”, a declarat omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care trăieşte de mai mulţi ani în Costa Rica, citat de Mediafax.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Macron către o pensionară: Fii ca de Gaulle, nu te mai plânge!
Președintele Franței, Emmanuel Macron, fost bancher, are deja reputația de președinte al bogaților. Iar liderul ...