Dragostea nu ține cont de vârstă: O britanică de 100 de ani s-a căsătorit cu logodnicul ei de 74 de ani

Valentin Borcea ACTUALITATE

Un cuplu din Marea Britanie a arătat că vârsta este doar un număr când vine vorba de iubire. Norah Witkiss, în vârstă de 100 de ani și Malcolm Yates, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii ce a avut loc într-un hotel din Țara Galilor. Cei doi sunt împreună de 30 de ani, dar bărbatul și-a cerut iubita în căsătorie abia în acest an. Femeia centenară a spus că a meritat așteptarea.

Zeci de rude și prieteni au fost invitați la nuntă. Mireasa a intrat în sală pe melodia Dancing Queen de la ABBA, dar din cauza vârstei înaintate, a trebuit să stea într-un cărucior cu rotile. Dar a compensat-o ținuta: o rochie dantelată negru cu roșu, o maletă în cap și un buchet de trandafiri albi în mâini. Femeia a spus că a fost minunat să fie mireasă și că a avut o zi minunată. A afirmat că acum mai trebuie doar să se familiarizeze cu noul nume.

I-a unit pasiunea pentru dans, acum 40 de ani

Norah, o fostă bucătăreasă de școală și Malcolm, un fost șofer de autobus, s-au cunoscut în anii ’80 la o petrecere. Ea avea 70, el 44, dar pasiunea pentru dans i-a unit.

“Nu există nimic ce nu ar face pentru mine, sau ce aş face pentru el. Este foarte special. Îl iubesc pe Malcolm foarte mult, este lumea mea, am fost norocoasă că l-am găsit. L-am învățat pașii de dans și am rămas împreună după. Nu știu ce m-aș face fără el” – a spus femeia de 100 de ani despre noul ei soț, citată de cotidianul galez Daily Post.

Femeia, la a treia căsătorie

Norah s-a născut în 1917 și s-a căsătorit prima oară când avea 18 ani, adică în 1935. Pe tronul Marii Britanii era Regele George a V-lea, bunicul actualei suverane. Primul soț a murit în 1970, apoi Norah s-a recăsătorit. A doua căsnicie a durat 16 ani și s-a terminat tot după decesul soțului. Apoi femeia l-a cunoscut pe Malcom Yates și sunt împreună de atunci.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Victor Ciorbea şi-a delegat competenţele, dar nu şi cea referitoare la sesizarea Curţii Constituţionale
Avocatul Poporului anunţă că şi-a delegat atribuţiile unuia dintre adjuncţi, dar sunt exceptate de la ...