„Remanierea” lui Tudorel Toader – un exemplu de fake-news. Urmează evaluarea lui Augustin Lazăr

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Agenţiile de presă ale serviciilor au anunţat că au informaţii pe surse că Tudorel Toader va fi remaniat, plecând de la o presupusă declaraţie a sa făcută unor sindicalişti din justiţie.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în urmă cu puțin timp, la Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, că întâlnirea cu Liviu Dragnea, de luni seară, nu a avut drept subiect remanierea ministrului Tudorel Toader, așa cum s-a vehiculat astăzi.  

Întâlnire PSD – ALDE

„Am văzut știrea care a apărut astăzi. Sunt foarte mirat. Într-adevăr, aseară am avut o întâlnire cu președintele PSD, dar a fost o întâlnire între echipa de la ALDE, am fost alături de mai mulți colegi de-ai mei, și echipa de la PSD. Discuția pe care am avut-o a vizat în principal evaluarea impactului legii offshore în ceea ce privește împărțirea profiturilor între statul român și investitori, stabilitatea fiscală și alte chestiuni tehnice din lege. Am discutat într-o atmosferă extrem de colegială și aș spune chiar și fructuoasă pentru că în final am avut aceleași puncte de vedere pe care urma să le prezinte colegii în Comisia de Industrii. Și subiectul Tudorel Toader nu a fost în niciun fel abordat între noi și nu văd care ar fi motivul pentru care acest subiect a apărut în presă decât că există probabil numeroase zone care sunt deranjate de prezența și de acțiunea ministrului Toader ca și conducător al Ministerului Justiției”, a declarat Tăriceanu.

Tudorel Toader a declarat: „Nu mă retrag, iar mâine fac public raportul de evaluare a lui Augustin Lazăr.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
1.000.000 de români – în acte – taie „frunze la câini”
Peste un milion de persoane apte de muncă nu sunt implicate, oficial, în niciun fel ...