LA EI SE POATE / Trump demite procurorul general

Alina Maria Bogdan INTERNATIONAL Principal

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a înlocuit miercuri pe procurorul general Jeff Sessions, după ce acesta şi-a prezentat demisia, transmite Reuters, preluată de Agerpres. Trump a anunţat printr-un mesaj pe Twitter numirea ca interimar, în funcţia care implică şi prerogative de ministru al justiţiei, a şefului de cabinet al lui Sessions, Matthew Whitaker.

Sessions a anunţat Casa Albă, printr-o scrisoare, că demisionează la cererea preşedintelui. El a fost criticat în mod repetat de Trump pentru că s-a recuzat de la coordonarea anchetei privind amestecul Rusiei în alegerile din SUA.

Trump afirmase cu câteva ore înainte că nu vor avea loc schimbări “monumentale” în administraţie după alegerile parlamentare parţiale, în urma cărora republicanii au pierdut majoritatea în Camera Reprezentanţilor.

Jeff Sessions a fost criticat extrem de dur, inclusiv prin atacuri personale, de către Trump, din cauză că s-a recuzat în ancheta cu privire la o eventuală coordonare între echipa de campanie a miliardarului şi Rusia, în alegerile prezidenţiale din 2016.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liceul Tehnologic Marmaţia, premiat la Viena, pentru spiritul antreprenorial
acordare a premiilor Școala Antreprenorială a Anului, în Săptămână Europeană a Competențelor Profesionale. Cea de-a ...