Mircea Drăghici a sesizat Inspecţia Judiciară pe motiv că procurorii au informat presa înainte de a i se prezenta acuzaţiile

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Deputatul PSD, Mircea Drăghici, este ţinta atacurilor presei obediente sistemului, cât şi a procurorilor din Binom, nefiind un om agreat de sistem. A sesizat Inspecţia Judiciară faţă de abuzurile procurorilor care au trimis informaţii presei dintr-un dosar în care lui nu i s-a comunicat pentru ce e pus sub acuzare.

“Astăzi am sesizat Inspecția Judiciară cu privire la abaterile disciplinare săvârșite de procurorii care au dispus informare publică în cauzele în care aș fi vizat. Printre alte aspecte incluse în sesizare, amintesc aici doar faptul că încă nu am primit un răspuns la întrebările legate de aceste dosare ce m-ar viza în mod direct. În schimb, Parchetul a răspuns în mai puțin de 24 de ore unor întrebări adresate de jurnaliști pe același subiect. S-a mizat deci pe o mediatizare intensă care să inducă percepția unei false vinovății, fără ca eu să mă pot apăra,” a scris deputatul pe pagina sa de facebook.

O situaţie similară a suferit-o şi Toni Greblă, judecător la Curtea Constituţională, singurul care s-a opus Legilor Big Brother, de urmărire a cetăţenilor prin noile sisteme electronice, a fost acuzat că a vândut struţi ilegal. Sistemul l-a trimis în arest pentru câteva zile.
“Cine încearcă să îngrădească puterile discreţionare ale serviciilor secrete este supus rechizitorilor şi daţi la câinii propagandei,” susţine un avocat consultat de Newstandard.ro

Mircea Drăghici este propunere CEx al PSD pentru funcţia de ministru al transporturilor. Klaus Iohannis nu s-a hotorât încă ce face cu acest minister.

Mircea Drăghici a fost câteva zile la rând ținta unor articole publicate de newsweek.ro care conțineau informații false și defăimătoare – potrivit declaraţilor avocaţilor săi și care, conform deputatului, aduc un grav prejudiciu de imagine atât lui cât și soției acestuia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dăncilă anunţă că-l va demite pe şeful CNAIR dacă la sfârşitul anului nu finalizează 100 de km de autostradă
Aflată la Bruxelles, Viorica Dăncilă l-a ameninţat pe Narcis Neaga, directorul C.N.A.I.R. că dacă nu ...