Erste Bank are mesaje similare statului paralel

Dragoș Nelersa ECONOMIC OPINIE Principal

Analiza ERSTE Bank confirmă propaganda statului paralel al lui Iohannis. În ultima sa analiză reduce din pix creșterea economică – susţinând că are date că aceasta va fi de doar 3,4 % față de 5,5 cât estimase Guvernul şi că se va mări creșterea deficitului de cont curent și că are informaţii că BNR nu va aplica politici monetariste. Exact ce susţin: Câţu, Ionuţ Dumitru, Dancă, Orban, Barna, pentru care bunăstarea românilor nu contează. Contează doar să atace PSD și să preia puterea.  Cu orice preţ.

 Analiştii austrieci de la Erste remarcă riscurile generate de permanenta stare de campanie electorală din România, de parcă studiile lor s-ar baza doar pe planul de destabilizare politică a Românei, plănuit de Iohannis şi de parlamentarii opoziţiei, cu dublă comandă, care tot vorbesc despre pericole inexistente, precum  lipsa banilor pentru salarii şi pensii, care propagă inutil temeri pe subiecte ca recesiunea, inflaţia,  şi astfel pot induce  probleme în economie.

Guvernul construiește bugetul anului viitor pe un curs leu- euro de 4,62 lei, semnificativ mai mic față de 4,8 cât estimează ERSTE. De aici, tot deranjul.

      Un reporter al ziarului „România liberă” îşi aminteşte mărturiile fostului preşedinte AVAS care acuza presiunile serviciilor secrete pentru privatizarea BCR în anul 2006.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ungaria lui Viktor Orban schimbă sistemul de justiţie
Miercuri, puterea lui Viktor Orban, premierul Ungariei, şi a partidului său a sporit odată cu ...