O candidată USR la alegerile europarlamentare s-a retras din cauza agresiunilor sexuale ale fiului ei

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Viitor de aur ar fi avut Lavinia Andrei, președinte al Terra Mileniul lll, dacă agresiunile sexuale ale fiului ei, Vlad Andrei, n-ar fi apărut pe site-ul Casa Jurnalistului.

Ani de zile, femeia a dus campanii întregi de agresiune psihologică pentru blocarea celui mai mare poiect minier din Europa, cel de la Roșia Montană Gold Corporation. Acum, viața s-a răzbunat din cauza fiului ei care s-a trezit după doi ani de zile cu dosar penal de agresiune sexuală.

Lavinia Andrei preda cursuri despre protejarea mediului, dar nu a putut să-și educe fiul. Printr-un grant primit prin Balkan Trust a devenit și ea sorosistă.

Cazul  Vlad Andrei e emblematic pentru o generație indignată, electoratul captiv al USR și al lui Dacian Cioloș.

Băiatul de bani gata s-a îndrăgostit ca mulți de vârsta lui de o fată. Numai că s-a trezit cu refuzul ei. A insistat. A cerut poze cu fata nud. Le-a folosit împotriva ei. Le-a publicat pe zeci de conturi false și pe site-urile de escort. Fata, provenită dintr-o familie mai săracă dintr-un oraș din sudul țării, n-a vrut să cedeze. Nici să se sinucidă, așa cum îi sugera un polițist. A crezut că Poliția și instituțiile statului de drept o apără. Multe organe de cercetare, stimulate de avocații lui Vlăduț, i-au sugerat tinerei să renunțe la plângere că și așa nu va câștiga nimic. A continuat să creadă în dreptate. În cele din urmă, agresorului i s-a făcut dosar penal. Așa, mama lui, o hărțuitoare de companii miniere, a căzut de pe listă din cauza agresiunilor sexuale ale fiului ei.

Citiți incredibila poveste a băiețașului de bani gata pe Casa Jurnalistului.!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Peniță s-a născut talent și a murit speranță
Un tânăr fotbalist din Călărași a murit în închisoare la doar 24 de ani. Potrivit ...