Pentru prima oară în istorie, Air France va fi condusă de o femeie

Valentin Borcea ACTUALITATE Principal

Anne Rigail, în vârstă de 49 de ani, va deveni prima femeie care va conduce Air France, una dintre cele mai importante companii aeriene din Europa. Ea a fost propusă pentru funcția de CEO de către Benjamin Smith, șeful firmei-mamă, Air France-KLM. Anne Rigail este de 27 de ani în cadrul companiei aeriene și până acum fusese adjunctul directorului executiv.

“Suntîncântat că Anne Rigail va deveni noul CEO al Air France. Anne este o profesionistă a industriei aviatice. De-a lungul carierei sale, a acordat un interes deosebit angajaților și a pus clienții în centrul fiecărei acțiuni. Cu susținerea fiecărui angajat, sunt convins că ne putem ridica la înălțimea așteptărilor și că vom putea asigura servicii excelente clienților noștri. Am încredere deplină că Anne va reuși să transforme Air France” – a transmis Benjamin Smith, potrivit unui comunicat de presă al Air France.

Rigail va da piept cu sindicatele piloților

Noul CEO își va începe mandatul din 17 decembrie și una dintre primele misiuni va fi crearea unor punți de dialog cu puternicele sindicate ale piloților, care în ultimul an au declanșat greve după greve, nemulțumite de salarii și de condițiile de muncă.

Doar în primăvara lui 2018 au fost 15 zile de greve, care au provocat Air France pierderi de peste 300 de milioane de euro. Tot din cauza acestor conflicte de muncă au demisionat precendentul CEO, plus alți doi directori, pe care sindicaliștii îi considerau principalii responsabili pentru eșecul dialogului.

În paralel cu schimbările din conducerea Air France, principalul sindicat al piloților, SNPL; și-a ales noi lideri. Aceste modificări ar putea încuraja relansarea dialogului, a scris RFI. În octombrie, firma franceză a fost de acord că crească salariile tuturor angajaților cu 4% (2% în 2018 și 2% în 2019), astfel încât să nu mai fie declanșate noi greve. Dar acum piloții solicită majorări doar pentru ei, iar discuțiile cu conducerea Air France s-au împotmolit.

3600 de piloți și o flotă de 221 de avioane

Air France are rute către 184 de destinații din 81 de țări și o flotă de 221 de avioane. 140 de mii de pasageri zboară zilnic cu aeronavele firmei franceze. Compania are peste 44 de mii de salariați dintre care 3600 sunt piloți, iar avut anul trecut venituri de 15,8 miliarde de euro și un profit de 588 de milioane de euro. În 2004, Air France și KLM au fuzionat și au creat grupul Air France-KLM, a patra cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri transportați.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Biserica Ortodoxă Ucraineană va primi autocefalia de Bobotează
Biserica Ortodoxă Ucraineană va primi Tomos-ul, actul prin care Patriarhul de la Constantinopol îi acordă ...