Jose Mourinho a plecat de Manchester United după înfrângerea în fața Liverpool

Valentin Borcea Principal

După cel mai prost început de sezon din ultimii 28 de ani, care a culminat cu o înfrângere usturătoare în fața marilor rivali de la Liverpool (3-1 pentru cormorani), Jose Mourinho a anunțat că a plecat de pe banca lui Manchester United. Un mesaj scurt și ambiguu a apărut pe pagina diavolilor roșii:

„Manchester Unite anunţă că managerul Jose Mourinho a părăsit clubul. Decizia are efect imediat! Clubul doreşte să-i mulţumească lui Jose pentru munca depusă în mandatul său la Manchester United şi îi urează tot ce e mai bun în viitor. Un manager interimar va fi numit până la finalul sezonului, timp în care clubul va demara procesul de găsire a unui nou manager.”- a scris Mediafax.

A plecat de bună voie sau a fost dat afară?

Nu este clar dacă antrenornul portughez, supranumit “The Special One”, a plecat de bună voie sau dacă a fost dat afară din cauza lipsei de performanță. Jose Mourinho preluate Manchester United în mai 2016, atunci când a semnat un contract pe trei ani, cu posibilitatea de prelungire până în 2020.

Din primele informaţii, interimatul va fi asigurat de Michael Carrick, fostul mijlocaş care s-a retras la finalul sezonului trecut şi a îmbrăcat haina de antrenor secund al lui Mourinho, el urmând să stea pe bancă până la finalul acestei stagiuni.

Cine va sta pe banca de pe Old Trafford?

Acum, şefii lui United sunt puşi din nou în situaţia de a găsi un antrenor de top care să accepte provocarea de a juca pe Old Trafford, iar presa din Anglia se grăbeşte să anunţe cele patru opţiuni: Zinedine Zidane, Mauricio Pochettino, Max Allegri şi Antonio Conte. Dintre ele, cele mai mari şanse le are Zidane, despre care presa internaţională a scris în repetate rânduri că e pe lista lui United. Totul se va decide în vară, dar apropiaţii spun că francezul e tentat să revină în fotbal, iar United este prima sa variantă.

Jose Mourinho lasă Manchester United pe locul 6 în Campionat, cu 26 de puncte din 17 meciuri. Liverpool, aflată pe primul loc, are 45 de puncte și nicio înfrângere în acest sezon de Premier League.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Procurorii au stârnit jihadul împotriva deputatului Mircea Drăghici
Deputatul PSD, Mircea Drăghici, a fost nominaliza de aproape o lună pentru postul vacant de ...