FIFOR: Iohannis a impus blocada asupra guvernului

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

După ce Klaus Iohannis a anunţat că refuză din nou nominalizarea Olguţei Vasilescu la Dezvoltare şi a lui Mircea Drăghici pentru Transporturi, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a oferit presei prima reacţie: „Şi uite asa, blocada impusă asupra Guvernului continuă. Preşedintele Iohannis refuză din nou numirea celor doi miniştri nominalizaţi de premierul Dăncilă. Contează ca titularii celor două ministere trebuiau să fie deja la Bruxelles sau ca, în continuare, este blocată activitatea a doua dintre cele mai importante ministere? Contează ca se aduc grave prejudicii de imagine României, care tocmai a preluat oficial Preşedinţia Consiliului UE?

Desigur, nu. Pentru preşedintele Iohannis contează un singur lucru: obstrucţionarea cu orice preţ a activităţii guvernamentale. Şi uite aşa, am intrat deja în al treilea an de asediu asupra Guvernului. Din păcate, cei care au de pierdut din politica iresponsabilă a Cotroceniului sunt doar românii. Şi această ţară. Acestea sunt lucruri care, este evident, nu au reprezentat şi nu reprezintă nimic pentru preşedintele statului. Pentru domnul Iohannis important este un singur lucru: un nou mandat, cu orice preţ!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Aceasta este a patra oară când preşedintele refuză să facă numiri după remanierea propusă de primul ministru.

Toni Greblă, secretarul general al Guvernului, a anunţat că se impune o nouă sesizare a Curţii Constituţionale pentru a judeca noul conflict de natură constituţională.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Se amână Brexitul? UE este dispusă, dacă UK va cere
Uniunea Europeană ar fi dispusă să mute data ieșirii Marii Britanii din martie în iulie ...