Tudorel Toader le-a dat europarlamentarilor din comisia LIBE o lecţie despre statul de drept

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Acuzat de unii europarlamentari din comisia LIBE că noul OUG promovat de Tudorel Toader pentru reglementarea abuzurilor legate de completuri de judecată subminează statul de drept, ministrul justiţiei le-a dat o lecţie despre democraţie: „Statul de drept o temă recurentă. Dvs știți, presupuneți că noi știm că statul de drept se structurează în momente diferite, în state diferite. Nu suntem toți la aceeași linie. Ce e comun? Faptul că statul de drept trebuie să funcționeze în baza tratatelor. Foarte corect. Trebuie să funcționeze prin asimilarea standardelor europene, să cunoască un proces ireversibil de construcție. Statul de drept are nivele de structurare diferite de la o țară la alta.”

Analistul Bogdan Chirieac a elogiat prestația lui Tudorel Toader de la audierile din Comisia LIBE a Parlamentului European, apreciind pregătirea sa juridică.

”Omul e un monument al științei de carte. Profesorul Tudorel Toader a crăpat statul subteran cu cartea de drept sub braț. Astăzi, în dezbateri, Tudorel Toader a arătat pentru toți cei care vor să afle cum stau lucrurile, pe lege, fără ură, fără răzbunare. Pe lege și pe virgula din lege. Tudorel Toader este cel care ne dă speranța că poate reinstitui statul de drept în România” a spus Bogdan Chirieac la „Punctul de Întâlnire”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LEUL se rostogoleşte în cuşcă. Nu atacă pe nimeni
Deprecierea leului este considerată de mulţi analişti în trendul obişnuit al lunii ianuarie, când sunt ...