Ministrul Apărării se vede mâine cu Donald Trump, la Washington

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Ministrul Apărării se va vedea cu Donald Trump

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, se va vedea mâine cu Donald Trump în cadrul National Prayer Breakfast, la Washington. Șeful MApN va fi însoțit și de viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Ana Birchall.

National Prayer Breakfast, unul dintre cele mai importante evenimente ale conservatorilor americani

Aceasta este unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale conservatorilor americani. National Prayer Breakfast este găzduit de membrii Congresului SUA și are loc în capitala federală. De organizare se ocupă The Fellowship Foundation, un grup creștin cu o influență uriașă în politica externă americană.

Fellowship Foundation, o organizație creștină discretă și extrem de influență în politica externă a SUA

Vor fi prezenți circa 3500 de invitați din 140 de țări, inclusiv președintele Statelor Unite, Donald Trump. De asemenea, vor mai veni congresmeni, diplomați și oameni de afaceri. Fiecare lider de la Casa Albă în funcție, de la Dwight Eisenhower încoace, venit cel puțin o dată la National Prayer Breakfast în timp mandatului.

La evenimentul principal, care va avea loc mâine, sunt doi vorbitori speciali: președintele SUA și o persoană a cărei identitate este ținută secretă până în dimineața acelei zile. Printre acești speakeri „secreți” se numără Maica Theresa, Bono, Tony Blair, Jose Luis Rodriguez Zapatero și Ben Carson.

Liviu Dragnea a refuzat invitația, ca să rezolve probleme cu bugetul

„În fiecare an, preşedintele Statelor Unite şi membrii ai Congresului se alătură altor oficiali guvernamentali, lideri din Statele Unite, comunităţii diplomatice şi prietenilor, asemenea dumneavostră, din mai mult de 140 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi mulţumire. Această adunare este un moment în care lăsăm deoparte diferenţele dintre noi şi încercăm să construim relaţii personale şi să consolidăm legăturile internaţionale prin dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi grija faţă de alţii” scrie în invitația adresată lui Liviu Dragnea și semnată în de doi foști congresmeni.

Liderul PSD trebuia să participe și el la National Prayer Breakfast, care ar fi însemnat a doua întâlnire cu Donald Trump pentru președintele Camerei Deputaților. Doar că, potrivit Antena 3, Liviu Dragnea a hotărât să rămână în țară, pe fondul discuțiilor aprinse pe tema bugetului.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tusk: “Există un loc special în Iad pentru arhitecţii #Brexit”
În timp ce Theresa May se află în Irlanda de Nord pentru a rezolva criza ...