PPE ar dori ca Traian BĂSESCU să candideze la europarlamentare

Marius Ghilezan POLITIC Principal

După pierderile suferite de acţiunile iliberale ale lui Viktor Orban, Partidul Popular European, în cea mai critică situaţie preelectorală din 1990 încoace, formaţiunea fiind cotată sub 30% pentru viitoarele alegeri europarlamentare, ar dori ca TRAIAN BĂSESCU să candideze pentru scrutinul din 28 mai 2019, spun surse de la Bruxelles.

Acesta a postat de curând, pe Facebook, o imagine privind campania PMP alături de mesajul plin de subînţeles: „Pentru Europarlamentare, alături de PMP”. Încă nu s-a pronunţat public dacă va da curs insistenţelor popularilor europeni în criză de locuri pentru viitorul parlament, în care conservatorii s-ar putea apropia nespus de mult, susţin aceleaşi surse.

Graba afişării bannerelor din Bucureşti par să confirme dorinţa PMP de a fi util colegilor din grupul care altă dată făcea istorie europeană.

Conform analiştilor de sociologie politică, fostul preşedinte ar avea cel mai fidel electorat după Crin Antonescu, dar care nu candidează, după ultimele informaţii. Băsescu este singurul care poate trage lista Partidului Mişcarea Populară sunt de părere puţinii parlamentari care i-au mai rămas alături. Dacă la voturile sale se mai adaugă şi cele din Republica Moldova, cu o campanie hotărâtă, zic specialiştii, ar putea prinde pragul de 5%, dar doar cu Băsescu, primul pe listă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ecosistem marin poluat
Autorii unui studiu publicat în jurnalul ştiinţific Royal Open au disecat  crustacee amfipode din familia Lysianassidae, ...