Danileţii vor să-i ia lui IOHANNIS dreptul de a numi procurorul şef al DNA. Din necunoaşterea legilor

Marius Ghilezan POLITIC Principal

După ce Tudorel TOADER a modificat aşa numita ORDONANŢĂ A PROCURORILOR, magistraţii din jurul lui Danileţ, judecătorul cu multe burse de studii, oferite de la fel de fel de organizaţii fantomă, cer abrogarea totală a OUG 7 din 2019. Deputatul Eugen NICOLICEA explică în exclusivitate pentru NEWSTANDARD că cei din opoziţie nici nu ştiu că prin abrogarea acestei norme îi iau preşedintelui dreptul de a mai numi procurorul general, procurorul şef al DNA şi alţi şefi de parchete.

NECUNOAŞTERE sau IGNORANŢĂ?

“Marii juriști ai rezistenței care critică și ei modificările la OUG 7 și care doresc abrogarea acesteia nu știu că abrogarea nu reînvie textul inițial. Adică nu reînvie textul din articolul 54 din legea 303/2004 care îi ia dreptul președintelui de a numi procurorul general și alți șefi de parchete,” ne-a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

CRISTI DANILEŢ va fi judecat de CSM

Danileţ a dezvăluit că Inspecţia Judiciară a declanşat mai multe anchete în legătură cu postările sale.„Sunt chemat la CSM pentru a răspunde la o acuzaţie care s-a adus împotriva mea, urmare a unor postări pe Facebook împotriva ministrului Toader”  – a declarat judecătorul protestatar.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
IESE Kovesi PENALĂ de la audierea de azi? Ce face cu ea PE?
Laura Codruţa Kovesi a fost citată, pentru data de 7 martie, la Secţia de investigare ...