Regina Marii Britanii, primul mesaj pe Instagram! Vezi ce a scris!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a devenit, la 92 de ani, social media influencer. Suverana britanică a postat primul său mesaj pe Instagram. A folosit contul oficial al Familiei Regale, dar textul este semnat „Elisabeth R”, semn că a venit de la Regină direct.

Uite ce a scris Regina:

„Astăzi, în timp ce visitam Muzeul Științei, am fost foarte curioasă să descopăr o scrisoare din Arhivele Regale, scrisă în 1843 către stră-străbunicul meu Prințul Albert. Charles Babbage, primul pionier al computerelor, a proiectat „Aparatul care face scăderi”, pe care Prințul Albert l-a putut vedea ca prototip în iulie 1843. 

În scrisoare, Babbage le-a spus Reginei Victoria și Prințului Albert despre invenția sa numită „Aparatul Analitic”, pentru care au fost create primele programe de calculator de către Ada Lovelace, fiica Lordului Byron. 

Astăzi, am avut plăcerea să învăț despre inițiativele de a-i învăța pe copii programare și mi s-a părut potrivit ca eu să public acest post pe Instagram de la Muzeul Științei, care de mult susține tehnologia, inovația și inspiră noile generații de inventatori. 

Elizabeth R.”

O Regină în pas cu vremurile moderne

Vizita regală la Muzeul Științei a avut loc pe 7 martie. La ora publicării acestui articol, postarea avea 217.000 de aprecieri și peste 4000 de comentarii. De asemenea momentul primei postări pe Instagram a Reginei Elisabeta a II-a a fost și filmat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sabotează Klaus Iohannis intenționat dezvoltarea țării?
Că a avut un evident iz politic ieșirea președintelui la rampă, după ce Curtea Constituțională ...