Liviu Dragnea: “Vreţi să rămânem în continuare SCLAVI în propria ţară?”

Andrei Marcu POLITIC Principal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Slobozia, că românii au vrut în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună şi pentru libertate, nu pentru a se întoarce la frică şi teroare.

Discurs de prezindenţiabil

”Sunt un european convins si un proamerican mult mai convins. Noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Am vrut să intrăm în UE pentru a avea acces la dezvoltare şi a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi. Ne-am purtat şi ne purtăm frumos în continuare. Cerem doar dreptul de a fi ascultaţi şi a pune pe masă nişte argumente. Nu se poate ca tot ceea spunem noi, tot ceea ce facem noi să fie criticat, lovit blocat şi ce spun ceilalţi, care înseamnă o listă întreagă de minciuni, să fie luat de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem, este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?” a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Citiţi: Liviu Dragnea a promis că tot anul va vorbi despre sistemul care a corupt justiţia

 S-a întrebat retoric dacă este naţionalism noebun dorinţa de a reindustrializa ţara?

„Noi nu avem dreptul nici la patriotism, nu avem dreptul nici la a ne iubi ţara? Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Ni s-a spus mereu: nu se poate să măriţi salariile, pensiile, pentru că o să crească deficitul, nu aveţi voie să măriţi salariul minim, pentru că destabilizaţi economia”, a mai spus Dragnea.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fiica lui Gigi BECALI, cerută în căsătorie de CRAIUL DE LA DOBROEŞTI. Ce semn particular are viitorul ginere?
Teodora Becali a fost surprinsă nu demult cu un bărbat chipeş. Are 28 de ani ...