Liviu Dragnea: “Vreţi să rămânem în continuare SCLAVI în propria ţară?”

Andrei Marcu POLITIC Principal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Slobozia, că românii au vrut în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună şi pentru libertate, nu pentru a se întoarce la frică şi teroare.

Discurs de prezindenţiabil

”Sunt un european convins si un proamerican mult mai convins. Noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Am vrut să intrăm în UE pentru a avea acces la dezvoltare şi a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi. Ne-am purtat şi ne purtăm frumos în continuare. Cerem doar dreptul de a fi ascultaţi şi a pune pe masă nişte argumente. Nu se poate ca tot ceea spunem noi, tot ceea ce facem noi să fie criticat, lovit blocat şi ce spun ceilalţi, care înseamnă o listă întreagă de minciuni, să fie luat de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem, este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?” a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Citiţi: Liviu Dragnea a promis că tot anul va vorbi despre sistemul care a corupt justiţia

 S-a întrebat retoric dacă este naţionalism noebun dorinţa de a reindustrializa ţara?

„Noi nu avem dreptul nici la patriotism, nu avem dreptul nici la a ne iubi ţara? Vreţi să rămânem în continuare sclavi în propria ţară? Ni s-a spus mereu: nu se poate să măriţi salariile, pensiile, pentru că o să crească deficitul, nu aveţi voie să măriţi salariul minim, pentru că destabilizaţi economia”, a mai spus Dragnea.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Fiica lui Gigi BECALI, cerută în căsătorie de CRAIUL DE LA DOBROEŞTI. Ce semn particular are viitorul ginere?
Teodora Becali a fost surprinsă nu demult cu un bărbat chipeş. Are 28 de ani ...