Standard & Poor’s menţine ratingul de ţară al României, în ciuda previziunilor analiştilor de sistem

Alina Maria Bogdan ECONOMIC Principal

Standard & Poor’s, cea mai mare agenţie de rating a riscului de credit din lume, a păstrat ratingul de ţară al României la BBB-,  cu perspectivă stabilă. În comunicatul agenției sunt enumerate însă și condițiile în care această perspectivă ar putea fi reconsiderată. Ştirea nu a mai fost rostogolită de oficinele Securităţii.

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, susține că menținerea perspectivei stabile de către Standard & Poor’s confirmă realitatea economică actuală a României, scrie Mediafax.

Agenția de rating Standard & Poor’s a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/A-3 pentru datoria pe termen lung și scurt în monedă locală și valută, precum și perspectiva stabilă. Acestea au fost stabilite la acest nivel la 16 mai 2014, iar acum două săptămâni când a fost anunțat ratingul, prespectiva a fost amânată la cererea Guvernului României.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lanţul de iubire MERKEL – PUTIN: „North Stream 2” se rupe la Bucureşti. Vezi ce a declarat succesorul lui Juncker!
Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, și-a prezentat, ...