GINERELE Andreei ESCA, Mario Fresh, eliminat de la EXATLON

Ion Mihalcioiu ACTUALITATE Diverse

Artistul Mario Fresh, ginerele ANDREEI ESCA, a fost eliminat de la Exatlon! Cântărețul a povestit fanilor la Fan Arena despre toată experiența petrecută în Republica DOMINICANĂ. Primele două săptămâni au fost ok. După care a urmat o uşoară depresie şi un dor pentru iubitat lui rămasă în ţară. Costin i-a fost cel mai apropiat. El a luptat în echipa Faimoşilor.

Faimoșii, devastați: Eu o să plâng cel mai mult..

 

 

 

 

 

 

 

„Probabil eu o să plâng cel mai mult. În capul meu sunt o mie de gânduri care zboară. Dacă venea cineva în 2018 și îmi spunea că 2019 va veni cu niște suprize enorme pentru mine, nu îl credeam. Iată că 2019 a venit cu această surpriză, Exatlon. Am venit aici plin de putere, încrezător, sperând să ajung cât mai departe. Am cunoscut 9 oameni, de fapt sunt 12, 12 oameni minunați cu care sigur voi continua prietenia pe care am început-o aici. Mi-am întrecut limitele de la începutul Exatlonului. Nu mă așteptam să pot face față. Vă mulțumesc tuturor colegilor, am avut de la fiecare de învățat câte ceva. Costin Gheorghe, îți mulțumesc mult”, a explicat Mario.

MARIO FRESH A CÂNTAT IMNUL FAIMOȘILOR ALĂTURI DE COLEGII SĂI, ÎN LACRIMI

„Stai să îmi revin… Mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am avut zeci sau sute de momente când am vrut să renunț și tu ai fost cel care m-a susținut și care m-a menținut aici, Sper ca familia mea, mama, tata, sora, iubita și prietenii să nu fie dezamăagiți de mine pentru că știu că am dat tot ceea ce am putut. Am atâtea gânduri de pus pe foaie încât probabil mă voi închide în studio și voi face foarte multă muzică. Pregătiți-vă de un bombardament muzical. Anul acesta va fi al meu. Nu mai am cuvinte, nu mai pot vorbi. M-au copleșit emoțiile. E ultima oară pe podiumul ăsta, în Dominicană și vă mulțumesc tuturor”, a adăugat Mario Fresh.

Stai să îmi treacă plânsul din voce„, a spus artistul care a cântat pe podium, pentru ultima dată, alături de fete și băieți, melodia Faimoșilor. Toți concurenții au cântat cu ochii în lacrimi, aceasta fiind una dintre cele mai emoționante scene de la Exatlon.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un râs și o pisică domestică, o prietenie incredibilă
Linda, un pui de râs, s-a născut la grădina zoologică din Sankt Petersburg în 2007. ...