GABI BALINT are răspunsul la întrebarea: “DE CE a pierdut Naţionala în SUEDIA?”

Andrei Marcu ACTUALITATE SPORT

Primul meci de calificare a Naţionalei României pentru EURO 2020, găzduit şi de Bucureşti, a fost pierdut în Suedia cu 1-2 (0-2). Cosmin CONTRA a jucat cu şase jucători UNDER 21.

„Meciul a fost abordat prost din punct de vedere tactic. În prima repriză, Băluță și Răzvan Marin m-au dezamăgit. Îmi pare rău că nu am avut curaj.

Cred că Mitriță nu trebuia folosit din primul minut. Trebuia jucat cu un fotbalist mai puternic sau cum s-a jucat în repriza a doua, cu Claudiu Keșeru și Pușcaș în atac.

Trebuia mai mult curaj. Contra trebuia să intre în băieți mai mult, de la început. Nu vreau să-l critic mai mult. E și el tânăr, încă nu are experiență pentru echipa națională. E păcat. Trebuia să avem mai mult curaj. Ce aveam de pierdut? Era foarte important să avem un rezultat bun în primul meci. Trebuia să joci cu curaj, să insiști.

Și trebuie să găsim fundași centrali. Nu știu unde trebuie să îi căutăm, dar trebuie găsiți. Îmi pare rău să o spun. Avem fundași centrali lenți, care de multe ori nu-și găsesc pozițiile. Rămân cu un gust amar și prea multe speranțe de calificare nu am.

Cred că normal ar fi mică reconstrucție. Avem un nucleu bun la naționala sub 21 de ani. Să vedem ce facem la Europeanul de tineret. Avem o generație bună și trebuie să dăm credit acelor jucători. Problema e că nu avem curaj”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Marţi Naţionala României va juca al doilea meci cu Insulele Feroe la Cluj Napoca.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Miting anti-BREXIT/SUTE DE MII de englezi au cerut un nou #REFERENDUM
Sute de mii de persoane cu sloganul NO-BREXIT au mărşăluit sâmbătă prin centrul LONDREI, pentru ...