RAREŞ BOGDAN dezvăluie strategia de campanie a PNL în diaspora (AUDIO)

Marius Ghilezan Uncategorized

Rareş Bogdan a dezvăluit STRATEGIA DE CAMPANIE a PNL, la o întâlnire a românilor din MILANO, Italia, care a avut loc în ziua de 26 martie 2019. Unul dintre participanţi l-a înregistrat pe ascuns.

Candidat la europarlamentare din partea PNL a instigat românii prezenți la întâlnire, îndemnându-i să-și șantajeze, – prin telefon sau prin alte mijloace, inclusiv prin viu grai, de Paști – aparținătorii (părinți, frați, rude) – sub amenințarea că nu vor mai primi bani sau nu-i vor mai vedea pe cei dragi – dacă nu votează într-un anumit fel, mai precis împotriva PSD.

 

Aceeaşi strategie de ameninţare şi de şantajare a românilor de acasă i-a adus lui Klaus Iohannis victoria la alegerile din 2014.

RAREŞ BOGDAN: „Noul ministru al dezvoltării şantejează primarii”

În opinia fostului jurnalist, care promova jurnalismul justiţiar, PSD trebuie coborât la 22-23%. Le-a atras atenţia celor prezenţi că bătălia va fi dură, pentru că PSD are un electorat captiv, format din oameni din primării, asistaţi sociali şi primari care şantajează. La rândul lor, “Noul ministru al Dezvoltării şantajează primarii că nu le dă bani pe drumuri sau poduri dacă nu trec la PSD.”

90% dintre românii din diasporă votează dreapta. A mai spus candidatul liberal. În acelaşi timp s-a plâns că românilor de afară nu le pasă şi se prezintă doar 200.000 la urne. Dacă ar fi 400.000, am coborî PSD cu 2-3 procente”, a mai spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a ajuns prezentator la televiziunea lui Cozmin Ghiţă după ce a aflat că fostul coordonator al reţelei locale a Realităţii teve a fost coleg de şcoală cu Eduard Hellvig, actualul director al SRI şi aparţinea Unităţii de la Cluj, precizează Liviu MIHAIU, în ediţia de astăzi a Gândul.

Tot conform unei surse din cadrul Şcolii de la Cluj a celui care – conform lui Mircea Badea – poartă perdeaua în micul buzunar de la piept – Rareş e un om de 40.000 – 50.000 de euro / lună, cum merge el la un salariu de patru ori mai mic?

Loading...
loading...

One Comment

  1. De ce s-a oprit inregistrarea tocmai cind ne spunea idioata aia cu gazatu’ cu „gaz Sarin”? :))))))))))) Bai fratilor, ascultati bah ca nu va zic de rau, stati bah in banca voastra daca sinteti prosti! Felicitari baiatului care a facut inregistrarea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Brunei: Lapidare pentru homosexualitate și adulter! Vezi ce pățesc HOȚII!
Brunei, una dintre cele mai bogate state din lume, va introduce un nou cod penal ...