Întrebare PUSĂ lui IOHANNIS: “Sunteți de acord cu demiterea celor care au semnat PROTOCOALELE?”

Marius Ghilezan POLITIC Principal

Vicepreședinta Tribunalului Arges Mariana Varga i-a propus lui Iohannis o intrebare devastatoare pentru referendumul justitiei, în timpul reuniunii magistraților (la care a participat și procurorul hărțuitor din Oravița): „Este necesară demiterea din orice funcție publică a tuturor celor care din 2009 și până în 2016 au elaborat și semnat protocoalele de colaborare secretă între SRI și instituțiile din sfera justiției?”

 Mariana Varga, vicepreședinta Tribunalului Arges. a dezvăluit joi, 28 martie 2019, întrebarea pe care i-a propus-o președintelui Klaus Iohannis cu o zi înainte, la consultarea de la Cotroceni, pentru REFERENDUMUL privind justitia.

Mai precis, întrebarea sună în felul următor: „Este necesară demiterea din orice funcție publică a tuturor celor care din 2009 și până în 2016 au elaborat și semnat protocoalele de colaborare secretă între SRI și instituțiile din sfera justitiei?”

Ea a participat din partea Asociatiei Magistratilor din România. Mariana Varga exercită acum atribuțiile președintelui Tribunalului Argeș. Un punct de vedere similar și-a exprimat și președinta UNJR, Dana Gîrbovan.

Loading...

One Comment

  1. Nu suntem de acord cu accederea unor inculpați și condamnați PENAL ptr.acte de corupție în parlament,for legiuitor,în guvern și nici în administrația publică(astea două administrează banul public).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
New York Times / TRUMP: « Farsa rusească este în sfârșit moartă”
După încheierea anchetei judiciare, referitoare la presupușii consilieri ruși în campania lui DONALD TRUMP, președintele ...