Nemoianu: Pactul electoral dintre PSD și PNȚCD, o ocazie istorică pentru România

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Istoricul și publicistul român stabilit în SUA Alexandru Nemoianu salută pactul electoral semnat între PSD și PNȚCD, considerând că acesta generează o ocazie istorică pentru România.

„În esență se confruntă două viziuni. PSD-PNȚCD doresc instaurarea fermă a principului de guvernare în care corpul ales prin vot direct are autoritatea în stat și el, corpul ales, controlează toate oficiile și structurile de exercitare ale puterii. Acesta este înțelesul deplin și fără echivoc al unui stat de drept, sub lege și suveran. Formațiunile USR-PLUS sunt structuri inspirate și sub ascultarea “sorosismului”. Formațiuni care stau sub semnul anti-românismului, anti-creștinismului și anti-culturii tradiționale. Ele stau sub jalnica umbrela a globalist-sodomiei. Scopul lor este perpetuarea statului “paralel” care le îngăduie matrapazlâcuri, șantaj politic și liberă trecere la fripturism. Ele au aflat sprijinitor într-un Președinte fără har și fără imaginatie, un președinte care se află dincolo de posibilitatea mântuirii. Cum conducătorii acestor oficine sorosiste sunt descendenți din nomenklaturisti comuniști, nici nu ne putem aștepta la altceva. Aceste formațiuni sunt de fapt oficine Marxist-totalitare”, scrie Alexandru Nemoianu pe pagina sa de facebook.

„În acest pact PSD aduce popularitate, experiență organizatorică, experiență de guvernare, iar PNȚCD aduce prestigiul istoric și moral. PNȚCD a avut că întemeietor și model pe Dr. Iuliu Maniu, care a fost și a rămas o rara avis de caracter și integritate morală în politica românească. Dacă experiența și forța organizatorică a PSD vor putea include statura morală a PNȚCD atunci vom putea vorbi de un viitor pentru România. Oricum această încercare, acest pact, ar trebui sprijinit și încurajat de toți cei care iubesc România și pe Români”, conchide Alexandru Nemoianu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
1 aprilie- Masacrul românilor de la Fântâna Albă
Pe 1 aprilie 1941, peste 3.000 de români erau masacrați de soldații sovietici, la Fântâna Albă, ...