“Ultraşii” lui BUŞOI / Urlete în avionul Bruxelles-Bucureşti. Pilotul a OPRIT avionul la sol. Vezi de ce !

Marius Ghilezan ACTUALITATE

Orice europarlamentar poate duce alegători la Bruxelles pentru a vedea activitatea sa. Cazarea şi avionul sunt plătite de Parlamentul European. Prezent în avionul Bruxelles-Bucureşti, Virgil Niţulescu, directorul Muzeului Ţăranului Român, s-a plâns de atmosfera de stadion făcută de invitaţii lui Cristian Buşoi, la întoarcere. Virgil NIŢULESCU este un vechi liberal.

”În avionul de întoarcere de la Bruxelles erau 55 de oameni invitați (pe banii Parlamentului) de Cristian Bușoi la Parlamentul European, ca să vadă cum se muncește acolo. Atmosfera era de stadion, la meciuri din Liga a III-a (nu am fost, niciodată, la un asemenea meci, dar așa îmi imaginez): urlete, cîntece (imnul PD-L, ăla cu omul bun) cîntate ca la crășmă, glume proaste și înjurături la adresa Mariei Grapini, a lui Cristian Pârvulescu, Mircea Diaconu (cei trei erau în avion), Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea (ăștia doi nu erau)”, a povestit pe Facebook Virgil Ștefan Nițulescu, directorul Muzeului Ţăranului Român, citat de Mediafax.

Fanii lui BUŞOI s-au revoltat că băutura şi mâncarea sunt prea puţine

El afirmă că toți ceilalți pasageri erau enervați.

Citeşte şi: Marele şiretlic al diavolului USERIST: Adormirea PNL prin sondaje

Mai mult, directorul-pasager a mai spus că pilotul ar fi oprit avionul pe pistă, în semn de protest.

 

”Ce 55 au protestat că mâncarea și vinul servite nu erau îndeajuns de bogate… Culmea a fost că, în momentul în care a aterizat avionul, cei 55 s-au ridicat să își ia bagajele. Însoțitoarele i-au rugat să se așeze, pentru că avionul nu a ajuns la locul de parcare. S-au ales cu tot felul de mitocănii. Pînă la urmă, pilotul a oprit avionul și a refuzat să se mai miște, până când nu s-au așezat toți pasagerii pe scaune. Alte înjurături. Tot scandalul a durat 15 minute. Au urmat îmbrânceli. Cei 55 voiau să iasă primii din avion. În fine. N-am mai văzut așa ceva într-un avion Tarom. Problema mea e alta: îl cunosc de mult pe Cristi Bușoi. E un om civilizat și bine crescut. Cum naiba a putut să invite un asemenea om numai mitocani, ca să îi învețe cum se face campania electorală pentru europarlamentare? Cu ăștia vrea PNL să facă o campanie decentă?”, a adăugat directorul MȚR care pe vremuri era membru PNL.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
VIOLENȚE în Grecia | Imigranții s-au luat la bătaie cu poliția de frontieră. Vezi motivul!
Violențe astăzi în nordul Greciei, într-o tabără de imigranți din apropiere de Salonic. Sute de ...