Liviu Dragnea vrea DUBLAREA subvenţiei pentru solarii şi extinderea PROGRAMULUI şi pentru alte legume

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC Principal

Prezent în judeţul Giurgiu, alături de ministrul Economiei, Niculae Bădălău, LIVIU DRAGNEA, preşedintele PSD, a cerut dublarea ajutorului de stat pentru producătorii de tomate, astfel încât să poată livra roşii pe piaţă tot timpul anului, precum şi extinderea programului şi la alte legume.

În prezent, Ministerul Agriculturii acordă 3.000 de euro. Dragnea vrea 6.000, cel puţin.

„Să-i stimulăm să-şi ia centrale, să le dea Ministerul Agriculturii bani direct să achiziţioneze centrale, să le dea bani ca să poată să-şi cumpere folie dublă şi să-şi modifice suprastructura de la solar ca să poată să-l susţină, să fie o subvenţie mai mare pentru cei care îşi fac solarii încălzite ca să poate să acopere şi celelalte luni, dacă până acum sprijinul era de trei mii de Euro acum să fie de şase mii de Euro şi chiar mai mult”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD s-a plâns că există o concurenţă neloială cu produsele similare aduse din străinătate, că supermarket-urile fac analiză la sânge a produselor Made in Romania, lucru care nu se întâmplă cu cele aduse de afară.

Hipermarketurile fac evaziune fiscală

„România e inundată de carne congelată, e inundată de fructe şi legume aduse de peste tot despre care nimeni nu ştie câtă otravă sau câte chimicale conţin în ele la preţuri de nimic. Până să iasă românii cu roşiile preţul pe piaţă este unul, când ies românii cu roşiile ăia vin la un leu, păi înseamnă că este o mare bătaie de joc. Pe lângă faptul că sunt proaste, e şi evaziune fiscală şi contrabandă la greu”, a afirmat Liviu Dragnea.

Recent, la una dintre televiziuni a explicat modul cum îşi măresc hipermarketurile produsele, umflând preţurile la producător pentru anumite produse din import.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Google deschide patru ATELIERE DIGITALE în România. Cursuri GRATUITE. Cum te înscrii !
Google va organiza, în perioada aprilie-august 2019, patru ateliere digitate la Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi ...